divendres, 1 de març del 2013

LA JORNADA 22 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DIUMENGE
-          11.45: Gramanet “B” - Masnou
-          12.00: Mollet - Lloret
-          12.00: Avià - Cerdanyola
-          12.00: San Cristóbal - Vilassar Dalt
-          12.00: Granollers - Horta
-          12.00: Montcada - Farners
-          16.45: Sant Cugat - La Jonquera
-          17.00: Guíxols - Ripollet
-          17.00: Peralada - Sant Quirze


Vint-i-dosena jornada de lliga a la #1cat1. El somni del Cerdanyola cada cop s’acosta més, ja són 13 punts de marge els que treu al segon classificat, el Farners. Per la part mitja-baixa tot continua bastant igualat, amb duels directes entre Mollet i Lloret i, també, entre Guíxols i Ripollet. Per tant, jornada molt interessant i que ens porta els següents partits:

La jornada començarà diumenge a les 11.45 a Santa Coloma de Gramanet, on el filial colomenc, equip que vol sortir de la zona baixa de la taula, s’enfronta a un Masnou en el seu millor moment des de l’inici de la temporada. A les 12.00 començaran cinc partits més. Al Germans Gonzalvo, duel de la zona baixa entre Mollet i Lloret. Els visitants sembla que arriben en millor forma que els locals, que venen de perdre 5-1 a La Jonquera. L’Avià, en plena crisi de resultats, rebrà al líder, que es manté intractable a domicili, només cedint dos punts en el que portem de campionat. A Terrassa, el San Cristóbal, fora de la zona de descens, juga contra un Vilassar que arriba al duel després de guanyar “in-extremis” l’Avià. El Granollers buscarà sortir del descens, però enfront tindrà un Horta, tercer classificat, que ha fer un inici d’any espectacular, però que va veure trencada l’anterior cap de setmana la seva bona dinàmica. I l’últim partit previst pel matí és el Montcada - Farners, partit de la part alta on no hi ha un favorit molt clar.  

Per la tarda quedaran tres partits. El Sant Cugat necessita una victòria el més aviat possible per sortir de la part baixa i rebrà a La Jonquera, equip que no ha començat molt bé aquesta segona volta, però que arriba després d’apallissar el Mollet per 5-1. El Guíxols, equip bastant fort a casa, juga contra el Ripollet, últim classificat i que continua sense grans símptomes de millora. I, per últim, el Peralada, que arriba d’empatar al complicat camp del Montcada, s’enfronta al Sant Quirze, equip en zona de descens però que compta amb Marçal Lladó, que ja ha firmat 17 gols aquesta temporada.

Joan Tura