dijous, 28 de febrer del 2013

LA PRÈVIA: CF MOLLET - CF LLORET

La mateixa situació, diferents sensacions


La victòria davant el Guíxols i els quatre punts de sis aconseguits en les dues darreres jornades han d'ajudar a foragitar les males sensacions i servir d’impuls per a un Lloret que segueix immers en la lluita per la permanència. No ho semblava, que acabaria involucrat, però també ho està el Mollet, que travessa una situació força similar a la dels homes de José Ángel Valero. Els rivals, entrenats ara per Claudio Festa, han patit una sèrie de canvis en l’equip, amb incorporacions de futbolistes i relleus en el cos tècnic. Tot i així, el Mollet no ha acabat de trobar el camí correcte per sortir d’aquesta mala ratxa de resultats en què es troba, mentre que el Lloret afrontarà el partit amb un bon afegit de moral. Després, la pilota decidirà. Serà diumenge, a partir de les 12.00h.

El partit en xifres

Han canviat molt les coses des de que el Lloret guanyés en la jornada 5 al Mollet per 2-1, en el partit d’anada. Els homes de Valero es trobaven en una gran dinàmica i ocupaven el tercer lloc de la classificació. Ara, els lloretencs són tretzens, amb 24 punts, els mateixos amb els què arriba el conjunt del Vallès, situat a la catorzena plaça. Però la darrera jornada deixa sensacions molt diferents en cadascun dels equips. Mentre el Lloret arriba a la cita després de superar el Guíxols per 2-1, el Mollet afrontarà el partit després d’haver encaixar un contundent 5-1 a La Jonquera. Tot i així, els lloretencs no guarden un bon record de la seva última visita a Mollet del Vallès. Va ser la temporada passada i l'equip, entrenat llavors per Edu Urdiales, va caure golejat per 4-0.    

Poderoso, sancionat, no jugarà

José Ángel Valero haurà de buscar substitut per un dels defenses més utilitzats de la plantilla. Es tracta d’Edu Poderoso, que va ser expulsat per doble groga davant el Guíxols i que haurà de complir un partit de sanció. El central ha estat durant les darreres jornades l’home amb més participació a la defensa, amb vuit titularitats en les darreres nou jornades. Tot i així, Valero compta amb altres jugadors per ocupar un lloc al centre de la defensa acompanyant Marc Soler, com Sergi Ordóñez o Àlex Lobo, que també acumulen molts minuts.  

Jaume Prado: “A Mollet competirem i donarem la cara”

El secretari tècnic de l’entitat, Jaume Prado, explica que l’equip ha d’anar a Mollet “a competir i a buscar els tres punts” i assegura tenir plena confiança en l’equip. Adverteix que el Municipal Germans Gonzalvo sempre “és un camp complicat” i comenta que l’equip entrenat per Claudio Festa “ha incorporat diversos jugadors”. Tot i així, Jaume Prado es mostra optimista pel proper desplaçament del Lloret.

L’àrbitre: Gurrera Farnós

Un tarragoní, Joel Gurrera Farnós, ha estat el designat pel Comitè d’Àrbitres per dirigir aquest Mollet - Lloret. Es tracta del mateix col·legiat que va dirigir l’enfrontament dels selvatans davant el Peralada, de la primera volta del present campionat de lliga, i que va acabar amb resultat d’1-1. Els àrbitres assistents, també del Comitè de Tarragona, seran Carlos García Cruz i Marc Bigordà Prió.