divendres, 8 de març del 2013

LA JORNADA 23 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE
-                     16.00: Farners - Guíxols
-                     16.00: Lloret - Sant Cugat

DIUMENGE
-                     12.00: Ripollet - Mollet
-                     12.00: Masnou - Avià
-                     12.00: Vilassar - Granollers
-                     12.00: Horta - Peralada
-                     12.00: Sant Quirze - Montcada
-                     16.00: Cerdanyola - San Cristóbal
-                     16.15: La Jonquera - Gramanet “B”


Nova jornada a la #1cat1. El Cerdanyola va treure un punt in extremis del camp de l’Avià i ha vist retallada la seva diferència a 11 punts. Per la zona baixa, dos duels directes, Ripollet - Mollet i Lloret - Sant Cugat. Per tant, la jornada es preveu apassionant i ens deixa aquests duels.

La jornada començarà dissabte simultàniament a Santa Coloma de Farners i a Lloret de Mar. El Farners, en el millor moment de la temporada, rep al Guíxols, equip que arriba d’empatar amb l’últim classificat, el Ripollet. En l’altre partit de dissabte, el Lloret vol fer bo el punt que va treure a Mollet i aconseguir la segona victòria consecutiva al Municipal. S’enfronta al Sant Cugat, que està només tres punts per sobre de la zona de descens directe i a un del possible descens.

Per diumenge al matí hi hauran cinc partits més. El Ripollet, que no reacciona i continua una setmana més en zona de descens, rep al Mollet, que buscarà la primera victòria amb Claudio Festa a la banqueta (per ara, dues derrotes i un empat). El Masnou, que s’ha situat a només quatre punts de la zona de promoció, jugarà davant l’Avià, que porta moltes jornades sense aconseguir la victòria i el camp masnoví per ara no sembla el millor lloc per recuperar-se. El Vilassar de Dalt vol continuar amb la seva bona dinàmica al Municipal de Vallmorena i s’enfronta a un Granollers en plena crisi de resultats però que vol sortir del descens el més aviat possible. L’Horta - Peralada es presenta com el partit de la jornada d’aquesta setmana. Els locals i els visitants són dos dels que lluiten per la zona de promoció i tots dos arriben en molt bona dinàmica de resultats. I, per últim, el Sant Quirze, que necessita la victòria per sortir de la zona de descens, jugarà amb el Montcada, equip que només està a sis punts de la zona alta.

A la tarda quedaran els dos últims partits. El líder, el Cerdanyola, amb onze punts de diferència respecte el segon classificat (Horta), rep a un San Cristóbal que vol la victòria per allunyar-se una mica més de la zona de descens. L’últim partit serà La Jonquera - Gramanet “B”. Els locals només estan a quatre punts de la promoció i els visitants necessiten la victòria sí o sí per sortir de la zona calenta de la classificació.

Joan Tura