divendres, 15 de març del 2013

LA JORNADA 24 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE:
- 16:00: Avià-La Jonquera

DIUMENGE:
- 11:45: Gramenet B-Lloret
- 12:00: San Cristóbal-Masnou
- 12:00: Granollers-Cerdanyola
- 12:00: Montcada-Horta
- 12:00: Sant Quirze-Farners
- 12:00: Mollet-Guíxols
- 16:45: Sant Cugat-Ripollet
- 17:00: Peralada-Vilassar

Partit Cerdanyola-San Cristóbal // www.cfc.cat

Ja som a la 24a jornada de la #1cat1. El Cerdanyola va perdre dos punts d'avantatge la setmana passada respecte l'Horta, però encara té nou punts de marge. A la zona baixa, el Mollet ha entrat en descens per primer cop a la temporada, i aquesta setmana té una final davant el Guíxols al Germans Gonzalvo. També duel directe entre Gramenet B i Lloret. Per tant, nova jornada que se'ns presenta trepidant i que ens deixa aquests duels:

La jornada començarà dissabte a Avià, on els locals volen trencar d'una vega la seva ratxa negativa de resultats, però s'enfronten a La Jonquera, que aquestes últimes jornades s'està tornant a enganxar a les  posicions capdavanteres.

Per diumenge al matí hi ha programats sis partits més: La Gramenet B vol intentar sortir de la zona de descens i juga contra un Lloret reforçat després de vèncer la setmana passada a casa el Sant Cugat (1-0). El San Cristóbal, situat a una zona més o menys tranquil·la a la taula, s'enfronta a un Masnou que porta deu partits consecutius sense conèixer la derrota, però que per aquest duel té la baixa sensible de David Bauli, màxim golejador dels masnovins. El Granollers també vol sortir del descens, però s'enfronta al pitjor rival que li podria tocar, el Cerdanyola. El líder es continua mostrant intractable a fora on només ha perdut dos punts. A Montcada es preveu un dels duels més apassionants de la jornada. Els locals arriben de jugar un mal partit a Sant Quirze on van caure per 2-0 i l'Horta, el seu rival, ve de guanyar en un duel treballat davant el Peralada (2-1). El Sant Quirze, fregant el descens, torna a jugar a casa, però aquest cop contra el Farners d'Albert Garcia, que espera una punxada de l'Horta i la seva victòria per poder col·locar-se en zona de promoció. I l'últim partit és el Mollet-Guíxols. Els locals, que continuen sense conèixer la victòria amb Festa a la banqueta, necessitarà el caliu de la seva graderia com un factor més per superar el Guíxols, equip que intenta allunyar-se del descens i que arriba d'empatar al complicat camp del Farners.

A la tarda, quedaran els dos últims partits de la jornada. El Sant Cugat, col·locat en la zona de possible de descens, juga contra l'últim classificat, el Ripollet, que arriba al duel després d'empatar a casa contra el Mollet. I l'altre partit serà el Peralada-Vilassar. Els locals, molts forts com a locals, s'enfronten a uns vilassarencs en plena forma, però que van punxar contra el Granollers la setmana passada.

Joan Tura