dijous, 14 de març del 2013

LA PRÈVIA: UD GRAMENET "B" - CF LLORET

Territori de mals records


Diumenge vinent, a les 11.45h, nou enfrontament directe en la lluita per la permanència. Aquest duel enfrontarà a l’UD Gramenet “B” i al CF Lloret. Tots dos conjunts, immersos en la lluita per no baixar, arriben a la cita amb una bona injecció de moral després dels resultats obtinguts en la darrera jornada. Els homes de José Ángel Valero no guanyen fora des de la Jornada 16, quan van superar per 1-2 al líder de la categoria, el Cerdanyola a La Bòbila. L’equip vol el tercer triomf lluny de Lloret de Mar i ho buscarà en un camp de mals records per alguns jugadors de l’actual plantilla, com Marc Soler, Àlex Bertran, Jordi Valls o Riky. I és que durant la temporada 2008/2009, amb l’equip a l’antiga Preferent Territorial, es va encaixar un 7-0 en contra en la visita a Santa Coloma de Gramenet. Aquell any es va perdre la categoria. Toca refer-se.    

El partit en xifres

Com ja hem comentat, tots dos equips venen de superar els seus rivals de la passada jornada. Mentre els lloretencs van guanyar a casa per 1-0 al Sant Cugat, els gramenencs van vèncer La Jonquera, a domicili, per un contundent 0-3, trencant una ratxa negativa de quatre derrotes consecutives. El Lloret de José Ángel Valero arriba a la cita situat en l’onzena posició, amb 28 punts i després de quatre jornades sense conèixer la derrota. Per la seva part, la Gramenet “B” de Carlos López es situa al setzè lloc, amb 25 punts. En l’enfrontament de la passada jornada, l’equip lloretenc va caure per 2-1.

En busca d’un altre gol average

La igualtat en aquesta Primera Catalana segueix una setmana més i fa preveure algun descens en la darrera jornada per diferència de gols. El Lloret no deixa de mirar les diferents dades i, davant la Gramenet “B”, a més de la victòria, també es buscarà guanyar aquest gol average. De moment, els lloretencs compten amb el gol average favorable amb el Guíxols, el Mollet i també el Sant Cugat, curiosament els darrers tres enfrontaments. Dels rivals que es presumeixen directes per mantenir la categoria, de moment, només el té perdut amb el Ripollet.   

Marc Ribas: “Fora ens està costant moltíssim sumar punts”

El migcampista lloretenc, Marc Ribas, assegura que l’equip ha de lluitar per seguir en aquesta bona dinàmica de resultats i que han d’anar a Santa Coloma de Gramenet “a fer el nostre partit”. Reconeix que “sabem que fora de casa ens està costant moltíssim sumar punts”, però afegeix que “no ens queda una altra que anar allà a intentar guanyar per estar el més tranquils possible”.

L’àrbitre: Pujol Cugat

Per aquest enfrontament, l’àrbitre designat ha estat José Pujol Cugat, del Comitè de Tortosa. Estarà acompanyat per dos liniers del mateix comitè, els senyors Grau Ferrer i Giménez Ferrer. Serà el segon partit que Pujol Cugat dirigirà al conjunt lloretenc. Ja ho va fer a la jornada 10, en la derrota per 3-1 davant el Granollers. La seva actuació no va beneficiar massa els interessos d’un Lloret que va acabar amb un penal en contra i amb deu homes, arran de l’expulsió de Chema Aguilera. Una dada curiosa i anecdòtica que presenta aquest col·legiat és que ha estat el primer i l’únic en expulsar d’un terreny de joc al delegat del CF Lloret, Antonio Pérez.