divendres, 22 de març del 2013

LA JORNADA 25 DE LA PRIMERA CATALANA

HORARIS:

DISSABTE:
- 16:00: Lloret-Avià
- 16:00: Farners-Mollet

DIUMENGE:
- 12:00: Ripollet-Gramenet "B"
- 12:00: Masnou-Granollers
- 12:00: Vilassar-Montcada
- 12:00: Horta-Sant Quirze
- 16:00: Cerdanyola-Peralada
- 16:30: La Jonquera-San Cristóbal
- 17:00: Guíxols-Sant Cugat

Partit Peralada-Vilassar // www.cevilassar.webnode.es

Nova jornada a la #1cat1. El Cerdanyola manté l'avantatge de nou punts respecte els seus perseguidors, el Farners i l'Horta, els dos amb 41 punts. El Masnou segueix amb la seva ratxa positiva i s'ha col·locat a només dos punts de la promoció. A la zona baixa tot continua bastant igual. Duel directe entre Ripollet i Gramenet "B" per la salvació. Per tant, jornada que és presenta plena d'emocions a la zona alta i baixa i que porta els següents partits:

La jornada començarà dissabte simultàniament a Santa Coloma de Farners i a Lloret de Mar. El Farners, situat a la zona de promoció i que arriba al duel després de la contundent victòria a Sant Quirze, juga contra el Mollet, que cada cop està més enfonsat en la zona de descens. A Lloret, partit de dinàmiques totalment oposades. Els locals arriben a l'enfrontament amb una bona dinàmica de resultats i que comencen a sortir de la zona perillosa; els visitants, per la seva part, arriben al duel amb mals resultats en aquests últims partits, i la promoció ja li queda a set punts.

Per diumenge, quedarà la resta de la jornada. El Ripollet, a nou punts de la permanència, es juga gran part de les aspiracions a salvar-se contra la Gramenet "B", també en zona de descens. El Masnou, en el seu millor moment de la temporada i només a quatre punts de la promoció a Tercera, juga contra el Granollers, que arriba al duel després de treure un valuós punt davant el líder al Carrer Girona. El Vilassar, després d'aconseguir una golejada per 0-5 al camp del Peralada, rep al Montcada, que aquests últims partits ha baixat una mica el ritme i la promoció se li ha posat a nou punts. I l'últim partit del matí es juga al Feliu i Codina, on l'Horta, tercer classificat empatat amb el segon, juga contra un Sant Quirze que vol sortir de la zona de descens, que li queda a només tres punts.

A la tarda, quedaran els tres últims partits: a les 16h, el líder voldrà defensar el seu avantatge de nou punts respecte al segon davant d'un Peralada tocat després de la contundent derrota que va patir el passat cap de setmana al seu camp. La Jonquera arriba al partit amb el San Cristóbal després de treure un bon empat al camp de l'Avià; en canvi, els visitants van perdre a casa per 1-2 amb el Masnou. I, per acabar, el Guíxols vol allunyar-se de la zona calenta de la taula i s'enfronta a un Sant Cugat necessitat de punts que també vol allunyar-se d'aquests llocs perillosos.

Joan Tura