dijous, 21 de març del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - UE AVIÀ


Respirant optimisme

S’acosta una nova jornada de la Primera Catalana pel CF Lloret. El rival que visitarà el Camp Municipal d’Esports, dissabte a les 16.00h, serà l’UE Avià. Els homes de Valero, amb una bona dosis de moral, arran dels darrers resultats obtinguts, buscaran la tercera victòria consecutiva a casa i el sisè partit seguit sense perdre. Tres punts en joc que encara corresponen a la lluita per la permanència, i és que, una setmana més, la categoria segueix ajustada i es preveuen bufetades d’aquí a final de temporada per no baixar a la Segona Catalana. Partit complicat pels lloretencs que, de ben segur, voldran repetir el triomf de la passada temporada (3-1).  

El partit en xifres

El Lloret arriba a la cita en una bona dinàmica de resultats, sense conèixer la derrota en els cinc darrers partits. Molt diferent és la situació de l’Avià, que no ha pogut sumar cap triomf en els últims cinc enfrontaments i només ha sumat dos punts dels quinze jugats, pels nou de quinze que ha obtingut l’equip lloretenc. Els homes de Valero es situen dotzens, mentre que el conjunt entrenat per Joan Prat ocupa el sisè lloc. Tot i la distància de posicions, només són quatre punts els què separen els dos equips. Els selvatans venen d’empatar (0-0) al camp del Gramenet “B”; els del Berguedà també van empatar (1-1), a casa davant La Jonquera. A la primera volta, els lloretencs van caure a casa del conjunt avianès (2-1).   

Tres partits amb la porteria a zero

Un dels handicaps d’aquest Lloret, durant la temporada, ha estat els números negatius pel que fa als gols en contra. El bon estat de forma de l’equip, unit a la seguretat defensiva que mostra, ha estat clau per mantenir la porteria a zero. Cal destacar, també, la continuïtat que ha donat el tècnic José Ángel Valero a l’equip, amb poques variacions en els equips titulars de les darreres jornades. A més, no podem oblidar el bon moment pel què passa Gianni, que davant la Gramenet “B” va tornar a fer intervencions de mèrit per mantenir el seu portal imbatut.  

José Ángel Valero: “L’Avià és un dels millors de la categoria”

L’entrenador de l’equip, José Ángel Valero, qualifica de “molt difícil” el partit davant l’Avià i assegura que “és el partit més complicat que tenim de l’últim mes i mig”. Sobre el conjunt avianès explica que “és un equip que a la segona volta està passant per una mala ratxa, però per mi és un dels millors de la categoria”. Valero, però, afegeix que hi ha un handicap: les vacances de Setmana Santa. “És important que els jugadors no pensin que les vacances comencen aquest divendres sinó que comencen el dimarts següent”, explica. “ A veure si amb el recolzament de l’afició, que ens està ajudant molt, som capaços de treure el partit”, conclou.

L’àrbitre: Padrós Baciero

Un sabadellenc, Marc Padrós Baciero, serà l’encarregat d’impartir justícia. Amb ell hi seran presents els liniers Pere Llorenç Costajussà Gómez (també del Comitè de Sabadell) i Jordi Rodríguez Martínez (Comitè de Terrassa). Serà el primer partit que el col·legiat Padrós Baciero dirigirà al CF Lloret. Pel que fa l'apartat de sancions, els locals no podran comptar amb Hèctor Cuenca (un partit per acumulació) i Àlex Lobo (dos partits per vermella directa), mentre que els visitants no disposaran de Marc Guijarro i Joan Viladomat (un partit per acumulació) ni tampoc d'Abel Cortizo i Àlex González (un partit per doble amonestació).