divendres, 5 d’abril del 2013

LA JORNADA 26 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE:
- 16:00: Avià-Ripollet

DIUMENGE:
- 11:45: Gramenet B-Guíxols
- 12:00: San Cristóbal-Lloret
- 12:00: Granollers-La Jonquera
- 12:00: Montcada-Cerdanyola
- 12:00: Horta-Farners
- 16:45: Sant Cugat-Mollet
- 17:00: Peralada-Masnou
- 18:00: Sant Quirze-Vilassar



Després de la Setmana Santa, torna la #1cat1. Fent memòria, el Cerdanyola una setmana més mantenia la diferència de punts respecte el segon classificat, l'Horta. El Farners punxava 1-3 a casa davant el Mollet, que donava un pas important cap a la salvació. Aquest cap de setmana, duel directe entre el Sant Cugat i el Mollet, i el partit de la jornada, Horta-Farners, per determinar la segona posició de la taula. Per tant, cap de setmana de grans partits i de fortes emocions.

La jornada començarà dissabte a la tarda a la comarca del Berguedà. L'Avià, amb molt mala dinàmica de resultats, voldrà treure's l'espina d'aquestes últimes setmanes. Juga davant el Ripollet, que li queden nou jornades per aconseguir la permanència a #1cat1 i que va destituir José Antonio Montes com a entrenador. Els nous encarregats de l'equip són Marc Fortuny i David Olavide, jugadors de la plantilla.
Per diumenge, quedarà la resta de la jornada. La Gramenet B, situada a tres punts de la salvació, s'enfronta a un Guíxols en estat de gràcia i amb un bon coixí de punts respecte a la zona de descens. El San Cristóbal, que ha incorporat el lateral esquerre Jaime Santamaria, que prové del filial del Burgos, juga contra un Lloret en plena recuperació. El Granollers necessita els tres punts per millorar la seva situació i rep a La Jonquera, una mica lluny de la promoció d'ascens. El Montcada, després de guanyar 2-3 a Vilassar, s'enfronta al millor visitant de la categoria, el Cerdanyola. I l'últim partit del matí es disputarà al Feliu i Codina. Duel entre el segon i el quart classificat, Horta i Farners: qui guanyi es col·locarà en zona de promoció d'ascens.

A la tarda, quedaran tres partits. El Sant Cugat té un duel directe davant el Mollet per la salvació. Els locals arriben després de perdre a Sant Feliu de Guíxols i els visitants després de guanyar al camp del Farners. El Peralada vol trencar la dinàmica després de perdre tres partits consecutius, i rep a un Masnou amb opcions d'acabar a la zona de promoció. I l'últim partit es jugarà al Vallés Occidental. El Sant Quirze vol aconseguir els tres punts davant d'un Vilassar que vol certificar la salvació quan abans millor.

Joan Tura