dijous, 4 d’abril del 2013

LA PRÈVIA: CP SAN CRISTÓBAL - CF LLORET

Que la Setmana Santa no hagi afectat


José Ángel Valero, en declaracions a Nova Ràdio Lloret, afirmava, abans de jugar l’últim partit, que li preocupaven les vacances de Setmana Santa. Veurem diumenge, a partir de les 12 del migdia, si els lloretencs tornen d’aquesta aturada de competició amb la mateixa dinàmica de les darreres jornades, on acumulen ja un total de sis partits sense conèixer la derrota. El partit davant el San Cristóbal ha de servir per seguir sumant però els selvatans volen tornar a guanyar fora, i és que no ho fan des del primer partit de l’any 2013, quan van superar a domicili al líder de la categoria, el Cerdanyola.   

El partit en xifres

Dotzè contra onzè. A San Cristóbal i Lloret només els separen dos punts. Els de Terrassa, situats en la dotzena posició, i amb 30 punts, arriben a la cita després de caure derrotats a La Jonquera per un resultat de 3-2. Els lloretencs, per la seva part, es troben en l’onzè lloc, amb 32 punts, i després de superar per 2-1 l’Avià. Les dinàmiques són diferents, i és que el conjunt rival fa tres jornades que no guanya, mentre que els nostres no saben què és perdre des de fa sis jornades. En l’enfrontament de la temporada passada, victòria del San Cristóbal per 2-1. A la primera volta, el resultat va ser d’empat (1-1).  

Tornen les baixes

Feia ja una sèrie de jornades que les sancions no afectaven de manera tan contundent al CF Lloret. En aquesta ocasió, l’acumulació de cinc amonestacions provocarà que José Ángel Valero no pugui comptar amb homes que han estat importants en els darrers partits. Edu Poderoso, Ángel Vadillo i Albert “Kutxo” compleixen cicle i no podran ser convocats, de la mateixa manera que tampoc ho podrà fer Àlex Lobo, al qual encara li resta un partit per complir per l’expulsió a Santa Coloma de Gramenet. Així, doncs, l’onze titular patirà diverses modificacions obligades, després d’unes jornades sense massa canvis.

Jordi Valls: “Hem de mirar cap amunt”

Un dels capitans de l’equip, Jordi Valls, assegura que davant el San Cristóbal l’equip ha de sortir “a guanyar”, però reconeix que “puntuar fora sempre és bo”. Afegeix que han d’anar “mirant cap a munt per sortir de la zona baixa”. Un altre dels jugadors, Ivi Sebastián, creu que “hem d’anar al camp del San Cristóbal a sumar” i explica que “és important guanyar a casa i no perdre fora”.

L’àrbitre: López Jiménez

El San Cristóbal - Lloret serà el primer partit que dirigirà l’àrbitre Daniel López Jiménez al conjunt lloretenc. El tarragoní ha estat el designat per impartir justícia en aquest encontre. Estarà acompanyat pels assistents Rhazli Bouchaib i Mohamed Messaoudi, tots dos, també, del Comitè de Tarragona.