divendres, 19 d’abril del 2013

LA JORNADA 28 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE:
- 17:00: Avià-Mollet

DIUMENGE:
- 11:45: Gramenet B-Sant Cugat
- 12:00: San Cristóbal-Guíxols
- 12:00: Granollers-Ripollet
- 12:00: Montcada-La Jonquera
- 12:00: Sant Quirze-Masnou
- 12:00: Vilassar-Farners
- 17:00: Horta-Cerdanyola
- 17:00: Peralada-Lloret


Nova jornada a la #1cat1. El Cerdanyola va ampliar la diferència a 13 punts després de la derrota de l'Horta a Vilassar i de la victòria del Masnou al Montcada, un Masnou que s'ha col·locat segon a la taula. Per aquesta jornada, duel directe a dalt entre Cerdanyola i Horta i a baix entre Granollers i Ripollet. Per tant, jornada carregada de bons partits i de fortes emocions!

La jornada començarà a Avià, on els locals estrenaran nou tècnic, Victor Vera. Juga contra un Mollet en línia ascendent que vol allunyar-se una mica més de la zona de descens.

Per diumenge, quedarà la resta de la jornada. Al matí, la Gramenet B necessita els tres punts per acostar-se cap a la salvació i s'enfronta a un Sant Cugat també necessitat de punts. El San Cristóbal vol donar un pas endavant cap a la permanència davant d'un Guíxols que arriba de perdre a casa 2-3 davant l'Avià. Duel directe el que hi haurà al C/Girona. El Granollers, penúltim classificat, rep al Ripollet, l'últim, en el que serà un partit crucial per les aspiracions dels dos equips. El Montcada vol ja certificar la salvació davant La Jonquera, que encara vol donar guerra a la part alta de la classificació. El Sant Quirze vol posar problemes a un Masnou llançat cap a la #3div5. I l'últim partit del matí es disputarà a Vallmorena, on el Vilassar vol distanciar-se a set punts de la zona de descens. Juga contra un Farners encara amb opcions de lluitar per la plaça de promoció.

A la tarda, els dos últims. Els partidàs de la jornada es jugarà al Feliu i Codina. L'Horta vol recuperar la segona plaça que va perdre la setmana passada en favor del Masnou, però juga contra el líder, un Cerdanyola que vol mantenir la diferència de punts respecte el segon i donar un pas més cap a la #3div5. El Peralada, només a cinc punts de la zona de descens, juga contra un Lloret igualat a punts amb els locals.

Joan Tura
(Foto: CE Farners)