dilluns, 6 de maig del 2013

FC SANT QUIRZE 1 - 3 CF LLORET

El Lloret de les grans vesprades

Important triomf del CF Lloret a Sant Quirze del Vallès per 1-3. Ivi Sebastián va avançar els lloretencs en el primer temps, però Marçal Lladó va empatar, de penal, abans del descans. A la segona meitat, Marc Ribas i Riky Serralunga van sentenciar un partit on els selvatans van patir les expulsions d’Ivi i Hèctor Cuenca. Els de Valero s’allunyen del descens a sis punts.

L’horari inusual, sorprenent i estrany de les 19.30h no va afectar massa a l’equip lloretenc, que va marxar a casa amb tres punts que de ben segur resultaran claus per poder assolir la permanència. El Sant Quirze, un rival directe per la salvació, va vendre molt cara la seva derrota, i és que el Lloret no va respirar tranquil fins el xiulet final de l’àrbitre Puentes Senan. Gols, expulsions, penals, polèmica... El partit que va tancar la trentena jornada del grup 1 de la Primera Catalana va ser molt atractiu, amb dos equips que no es conformaven amb l’empat i que van buscar en tot moment la porteria rival. Això va provocar que els espectadors poguessin gaudir d’un encontre ple d’emoció i d’ocasions de gol. La nota negativa, com ja és habitual en aquesta temporada, la trobem en l’apartat d’expulsions. Ivi i Cuenca no van acabar el partit i els homes de José Ángel Valero van lluitar fins el final amb nou homes sobre el camp.

La presència de Xavi González, a la posició de lateral dretà, va ser la novetat més destacada d’un onze inicial on van recuperar la titularitat Ivi Sebastián i Hèctor Cuenca, al centre del camp. Nuha va tornar a la davantera i Gianni, després de dues jornades, va tornar a ser el porter titular.

El Lloret va aconseguir el 0-1 en el primer xut que va fer entre els quatre pals. Va ser en el minut 13, en una assistència de Riky, que va deixar Ivi sol davant el porter Jihad. El jugador lloretenc no va perdonar i va fer pujar el primer gol de la tarda al marcador. Però el Sant Quirze es va mostrar com un equip molt descarat en atac i va aconseguir l’empat en el minut 22, en una acció de penal. Marçal Lladó, des dels onze metres, va fer el momentani 1-1. I els locals es van fer grans i van comptar amb diversos minuts de domini on el Lloret ho va passar malament. El propi Lladó, amb un xut perillós des de la frontal, va obligar al porter Gianni a lluir-se en una intervenció que va evitar el segon gol vallesà. A la represa, va ser el conjunt lloretenc qui va gaudir de les millors ocasions. L’1-2 va arribar en un altra acció de penal, que es va cometre sobre Nuha. Marc Ribas va ser l’encarregat de fer un llançament que va aturar el porter rival. En el rebot, però, el propi Ribas va enviar la pilota al fons de la xarxa. Deu minuts més tard, en el 64’, Riky va fer el que seria el definitiu 1-3. La jugada va ser llarga, però després d’una sèrie de refusos, l’atacant lloretenc va aconseguir batre la porteria local. Semblava que el Lloret tindria un final de partit plàcid però no va ser així. En el minut 80, Ivi va veure la doble groga i, dos minuts després, va ser Cuenca qui va marxar expulsat per vermella directa. El Sant Quirze, amb més cor que idees, va intentar aprofitar la superioritat numèrica però els lloretencs es van saber defensar i aguantar el resultat d’1-3.

El Lloret finalitza la jornada en la dotzena posició, amb 39 punts. L’Atlètic Horta és el rival que visitarà el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar en la propera jornada. Serà dissabte, a les 16.00h.

FC Sant Quirze: Jihad, Cabanas, Samed (Soria, 68’), Lorente, Gil, Murillo, Valera, Amo, García, Lladó i Casado (Quesada, 68’)

CF Lloret: Gianni; Xavi, Marc Soler, Poderoso, Dani Rivas; Cuenca, Ángel (Kutxo, 79’), Ivi; Marc Ribas, Riky (Lobo, 85’) i Nuha (Pecci, 89’)

Gols: 0-1 Ivi (13’), 1-1 Lladó (p.) (22’), 1-2 Marc Ribas (54’) i 1-3 Riky (64’)

Àrbitre: Puentes Senan. T.G.: als locals Casado, Murillo i Amo, i als visitants Xavi, Riky i Dani Rivas. T.V.: als jugadors del Lloret Ivi, per doble groga, (80’) i Cuenca, per vermella directa (82’).

Incidències: Jornada 30 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Sant Quirze del Vallès).