dissabte, 4 de maig del 2013

LA JORNADA 30 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE:
- 17:00: Avià-Gramenet B

DIUMENGE:
- 12:00: San Cristóbal-Sant Cugat
- 12:00: Granollers-Mollet
- 12:00: Vilassar-Masnou
- 12:00: Montcada-Ripollet
- 12:00: Cerdanyola-Farners
- 12:00: Horta-La Jonquera
- 17:00: Peralada-Guíxols
- 19:30: Sant Quirze-Lloret



Ja encarem la recta final del campionat de #1cat1. El Cerdanyola pot aconseguir l'ascens matemàtic a#3div5. Per fer-ho, haurà de guanyar el seu partit davant el Farners i que el Masnou no aconsegueixi la victòria al camp del Vilassar. A la part baixa, duel directe entre San Cristóbal i Sant Cugat, també al Avià-Gramenet B i entre Sant Quirze i Lloret. Per tant, jornada apassionant que ens porta aquests partits:

La jornada començarà a Avià, on els locals continuen sense guanyar amb Victor Vera a la banqueta. Buscaran la primera victòria al seu Municipal davant la Gramenet B, només a 1 punt de la salvació. 

Per diumenge quedaran la resta de partits. Pel matí, el San Cristóbal vol una victòria per poder sortir de la zona de descens davant d'un Sant Cugat que arriba al duel després de vèncer l'Avià a la ZEM Jaume Tubau per 3-2. Derbi vallesà el que es viurà al C/Girona. El Granollers necessita una victòria per poder posar-se amb 35 punts i agafar una mica d'aire, per altre banda, el Mollet arriba al duel després de tres victòries consecutives i amb dues noves incorporacions. A Vilassar, els locals volen una victòria per escapar-se de la zona de descens, però a davant tindrà un Masnou que vol guanyar per endarrerir l'ascens del Cerdanyola. El Montcada arriba al duel després de guanyar amb contundència al Municipal de Lloret de Mar. S'enfronta a un Ripollet que necessita una victòria sí o sí per poder acostar-se a la salvació, que li queda a sis punts. A Cerdanyola, depenen del resultat de Vilassar, es pot viure una gran festa. Si el líder guanya el seu partit davant d'un Farners que encara té opcions per jugar la promoció i el Masnou punxa a Vallmorena, el Cerdanyola es pot convertir en nou equip de #3div5. L'Horta buscarà una nova victòria davant La Jonquera per continuar amb opcions de lluitar per la promoció d'ascens.

I a la tarda els dos últims partits. El Peralada es voldrà refer després de la derrota entre setmana en el partit pendent davant el Ripollet. Juga contra el Guíxols, col·locat a la zona tranquil·la de la taula. El Sant Quirze vol sortir de la zona de descens davant d'un Lloret amb 36 punts que necessita la victòria per allunyar-se de la zona calenta.

Joan Tura
(El Blog de #1cat1)
(Imatge: esportclubgranollers.com)