divendres, 10 de maig del 2013

LA JORNADA 31 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DISSABTE:
- 16:00: Farners-Avià
- 16:00: Lloret-Horta

DIUMENGE:
- 11:45: Gramenet B-San Cristóbal
- 12:00: Mollet-Peralada
- 12:00: Ripollet-Sant Quirze
- 12:00: Masnou-Cerdanyola
- 16:45: Sant Cugat-Granollers
- 17:00: Guíxols-Montcada
- 17:45: La Jonquera-Vilassar


Queden 4 jornades pel final de lliga a #1cat1. El Cerdanyola es va convertir en campió el passat cap de setmana i va assolir l'ascens directe a la #3div5. Lluita aferrissada per la segona posició, Masnou, Farners i Horta buscaran fins l'última jornada una plaça per disputar la promoció. A la part baixa, el Ripollet té un peu a la #2cat, encara que lluitarà fins el final per aconseguir la salvació. Aquesta jornada, tres duels directes a la part baixa: Gramenet B-San Cristóbal, Ripollet-Sant Quirze i Sant Cugat-Granollers. Per tant, jornada carregada d'emocions i que ens porta aquests partits:

DISSABTE: 

FARNERS-AVIÀ:

El Farners no vol perdre més punts al seu Municipal per continuar tenint opcions per lluitar per la promoció, que li queda a 4 punts. S'enfronta a un Avià que necessita una victòria per allunyar-se de la zona calenta. 

LLORET-HORTA: 

El Lloret vol tornar a guanyar al seu Municipal, i arriba al duel després de vèncer amb claredat a Sant Quirze, el seu rival serà l'Horta. Els barcelonins es troben també a 4 punts de la promoció d'ascens. A l'anada, el resultat va ser de 4-1 a favor dels hortencs.

DIUMENGE:

GRAMENET B-SAN CRISTÓBAL

La Gramenet B, a 3 punts de la salvació, té un duel directe davant d'un San Cristóbal tocat després de dues jornades consecutives perdent. Can Peixauet viurà un partit que pot decidir moltes coses a la part baixa de la taula.

MOLLET-PERALADA:

El Mollet, que podria haver gairebé sentenciat la permanència al C/Girona davant el Granollers, rep a un Peralada en situació molt tranquil·la, lluny de la zona de descens, i a només cinc punts de la segona plaça. Compte amb els empordanesos.

RIPOLLET-SANT QUIRZE:

Duel dramàtic el que es viurà al Vallès Occidental. El Ripollet pot certificar el seu descens a #2cat en cas de derrota, però haurà d'esperar resultats. Rep a un Sant Quirze en situació no molt diferent, necessita una victòria per no veure's lluny de la salvació.

MASNOU-CERDANYOLA:

Duel molt atractiu entre Masnou i Cerdanyola. Els locals necessiten una victòria per mantenir la segona posició, encara que amb una derrota la mantindrien una setmana més. En canvi, els visitants, ja sense jugar-se res després d'aconseguir l'ascens matemàtic a #3div5, volen continuar amb la bona dinàmica fora de casa on encara no han perdut cap partit.

SANT CUGAT-GRANOLLERS:

El Sant Cugat vol continuar agafant marge respecte a la zona de descens després de dues jornades consecutives guanyant. Rebrà a la ZEM Jaume Tubau al Granollers, col·locat a la zona de possible descens, però que tampoc voldrà marxar cap al Vallès Oriental sense cap punt. Podreu seguir el duel per @Gol_Cat.

GUÍXOLS-MONTCADA:

El Guíxols i el Montcada, situats els dos a la zona còmode de la taula, no es jugaran res al Munical Josep Suñer. Els dos voldran una victòria per poder completar una molt bona temporada. A l'anada, el Montcada va perdre al seu camp per 2-3.

LA JONQUERA-VILASSAR:

La Jonquera vol mantenir-se a la part alta de la taula davant d'un Vilassar que arriba al duel després de guanyar al Masnou per 3-1 a Vallmorena. Els visitants volen continuar allunyant-se de la zona baixa de la taula.


Joan Tura
(Imatge: CE Vilassar Dalt)