dijous, 9 de maig del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - AT. HORTA


L’esprint final

Dissabte, a les 16.00h, el CF Lloret rebrà l’Atlètic Horta en una nova final per assolir la permanència. El Camp Municipal d’Esports haurà de tornar a sumar i ajudar un equip que sembla que ha tornat a reviscolar, per enèsima vegada aquesta temporada, d’una dinàmica negativa de resultats i, en especial, de sensacions. Només queden quatre jornades per finalitzar la temporada. Ha arribat el moment per a que el Lloret doni un cop sobre la taula, començant per aquest dissabte, i demostri que el seu lloc, com a mínim, està a Primera Catalana. Arriba l’esprint final i l’equip necessitarà el suport de l’afició. No et quedis a casa i vine al camp! Et necessitem!  

El partit en xifres

Situacions molt diferents les que viuen Lloret i Horta. Mentre els locals volen certificar la permanència el més aviat possible, els visitants es troben immersos en la lluita per la zona de promoció d’ascens a la Tercera Divisió, juntament amb Farners i Masnou. Els homes de Valero són dotzens, amb 39 punts, i venen després de vèncer el Sant Quirze per 1-3. Els de Jordi Argilés, que van caure a casa davant La Jonquera per 0-1 el passat cap de setmana, ocupen el quart lloc, amb 46 punts. En el partit d’anada, l’Horta va aconseguir vèncer per un contundent 4-1 (podeu veure les millors jugades i els gols en aquest video-resum).  

Hèctor Cuenca no tornarà a jugar

El Comitè de Competició ha imposat una dura sanció de quatre partits al migcampista Hèctor Cuenca, per la seva expulsió per vermella directa en el camp del FC Sant Quirze. Un càstig desmesurat pel que va succeir i que impedirà que Cuenca torni a disputar un partit en el que queda temporada. Per dissabte, tampoc podrà jugar Ivi Sebastián, que ha estat sancionat amb un partit. De nou, José Ángel Valero haurà de construir un nou centre del camp per acompanyar Ángel Vadillo. Com a nota positiva, el tècnic recuperarà Àlex Bertran.

Marc Ribas: “Sabem que tenim moltes opcions”

El jugador lloretenc, Marc Ribas, assegura que l’Horta “vindrà amb tot” i explica que “quan jo jugava a Barcelona sempre tenien una gran pressió. Volen pujar i vindran aquí a per totes”. Ribas recorda el partit d’anada i comenta que “allà ja vam tenir les nostres opcions”, creu que “va ser un resultat enganyós, els vam tenir contra les cordes”. “Sabem que tenim moltes opcions si fem les coses bé. Jo crec que podem fer un bon partit i guanyar els tres punts”, afegeix.

L’àrbitre: Tomàs López

No guarden un bon record, els lloretencs, de l’últim arbitratge del col·legiat Salvador Tomàs López. Va ser en la present temporada, en el partit de la primera volta al camp de l’UE Avià. El Lloret va perdre per 2-1 però, a més, va acabar amb nou homes sobre la gespa, per les expulsions d’Edu Poderoso i Àlex Bertran. És un àrbitre del Comitè de Sabadell, de la mateixa manera que un dels assistents que l’acompanyarà, Víctor De la Iglesia Muñoz. L’altre assistent serà Abdellah Khadraoui, del Comitè de Terrassa.