divendres, 17 de maig del 2013

LA JORNADA 32 DE LA PRIMERA CATALANA


HORARIS:

DIUMENGE:
- 12:00: Montcada - Mollet
- 12:00: Granollers - Gramenet B
- 12:00: San Cristóbal - Avià
- 12:00: Masnou - Farners
- 12:00: Sant Quirze - Guíxols
- 12:00: Horta - Ripollet
- 12:00: Vilassar - Lloret
- 12:00: Cerdanyola - La Jonquera
- 17:00: Peralada - Sant Cugat



MONTCADA - MOLLET

Derbi vallesà al Municipal de Montcada. Els locals volen esgotar les opcions que tenen per lluitar per la promoció d'ascens a #3div5 davant d'un Mollet que després de recuperar la bona dinàmica l'anterior setmana vol deixar gairebé sentenciada la salvació.

GRANOLLERS - GRAMENET B

El Granollers vol seguir recuperant-se després de dues victòries consecutives, i rep a un Gramenet B que s’hi juga gran part de les aspiracions a mantenir la categoria després d'un any molt complicat en l’apartat extraesportiu.

SAN CRISTÓBAL - AVIÀ

El San Cristóbal, a dos punts de sortir del descens, arriba al duel després d'aconseguir una important victòria a Can Peixauet. Rep l'Avià, recuperat, i que arribarà a Ca N'Anglada després de guanyar dos partits de manera consecutiva.

MASNOU - FARNERS

Nou duel directe per l'ascens a #3div5 al Maresme. El Masnou torna a jugar a casa i tindrà una nova opció per ampliar el marge respecte als seus perseguidors. Juga contra un Farners molt irregular al seu Municipal però que fora acostuma a treure resultats positius.

SANT QUIRZE - GUÍXOLS

El Sant Quirze, col·locat amb 36 punts, té una autèntica final al seu Municipal davant d'un Guíxols que arriba al duel després de perdre a casa davant del Montcada per 0-2. Els ganxons estan col·locats a 4 punts de la zona de descens directe.

HORTA - RIPOLLET

Partit important al Feliu i Codina pels locals. L'Horta vol aconseguir els tres punts per poder continuar a prop de la zona de promoció, s'enfronta a un Ripollet descendit ja a #2cat després de la victòria del Granollers a Sant Cugat.

VILASSAR - LLORET

El Vilassar, després de la derrota per 4-1 a La Jonquera, vol acostar-se a la salvació davant d'un Lloret que gairebé té la feina feta després de dues victòries consecutives. A l'anada, el resultat va ser 0-1 a favor dels vilassarencs.

CERDANYOLA - LA JONQUERA

El ja campió Cerdanyola vol continuar donant alegries amb una victòria davant la seva afició contra La Jonquera, que encara vol seguir a la part alta de la taula i lluitar per alguna cosa més en aquesta temporada.

PERALADA - SANT CUGAT

El Peralada vol refer-se de la derrota de l'anterior setmana al Germans Gonzalvo per 3-2 contra un Sant Cugat que necessita una victòria per recuperar sensacions després de la derrota a la ZEM Jaume Tubau, que serviria donar un pas important cap a la salvació.

Joan Tura
(Imatge: AD Guíxols)