dimarts, 23 de juliol del 2013

MARC RIBAS PENJA LES BOTES

La marxa del “10” del Lloret dels rècords


Marc Ribas decideix penjar les botes i no formarà part de la plantilla del CF Lloret en la temporada vinent. Era el “culebrón” de l’estiu, tothom preguntava per la continuïtat de Ribas, però la decisió del jugador no es va conèixer fins ahir al vespre. El lloretenc es va acomiadar, amb paraules d’agraïment, dels que han estat els seus companys de vestuari en els darrers tres anys i també de tota l’afició. Tot i els esforços de l’entrenador, Edu Urdiales, i del secretari tècnic, Jaume Prado, per mantenir Ribas a la plantilla, el futbolista va reconèixer tenir la decisió molt meditada.

Marc Ribas va arribar al Lloret en la temporada 2010/2011, la campanya de l’històric “Lloret dels rècords”. Ràpidament, es va convertir en un dels referents de l’equip, aconseguint un total de catorze gols. En les dues següents temporades, el lloretenc va aconseguir fer sis i set gols. En tots aquests anys, sempre va ser el segon màxim golejador de l’equip. Abans d’aterrar en el CF Lloret, Ribas va jugar en equips de Barcelona com el Sarrià, la PB Anguera, el Júpiter, el Martinenc i el Poble Sec.   

El CF Lloret vol agrair Marc Ribas els seus tres anys de treball, professionalitat i dedicació. Tres anys en els quals, amb el número “10” a l’esquena, Ribas ha deixat gols, assistències, regats i controls impossibles. Els seus llançaments de faltes i penals, i la seva potència en la rematada de cap són altres aspectes que també seran recordats pels seguidors lloretencs.

Gràcies, Marc i molta sort en la teva nova etapa!