dijous, 1 d’agost del 2013

TEMPORADA 2013/2014

El tret de sortida


Demà, s’inicia una nova temporada en el CF Lloret. El nou equip d’Edu Urdiales es posarà a treballar i ho farà amb poques cares noves, només dues: el migcampista Pol Gómez i el davanter Rubén Martínez “Peke”. A més, també hi seran presents diversos jugadors, entre ells juvenils que comencen la seva etapa amateur, que estaran a prova durant algunes setmanes, amb la intenció de convèncer Urdiales per tal de tancar la plantilla de manera definitiva. S’espera que l’equip compti amb 22 futbolistes.

La plantilla ha sofert baixes significatives com les de Nuha Marong, màxim golejador de la passada temporada, i Marc Ribas, un dels homes més importants en l’aspecte ofensiu dels darrers anys. Malgrat tot, l’equip seguirà amb la mateixa base i amb aquesta treballarà el nou entrenador, Edu Urdiales, que afronta la seva segona etapa a la banqueta lloretenca.

El CF Lloret va assolir l’ascens a la Primera Catalana durant la temporada 2010/2011 i, després de dos anys mantenint la categoria, comença un nou projecte. L’objectiu principal serà, una vegada més, la permanència, tot i que des del club no es descarta lluitar per a classificar-se en posicions més elevades de les aconseguides en les dues darreres temporades. Més ambició.

L’equip necessitarà l’ajuda de tothom per tornar a fer un bon paper a la Primera Catalana. Comença una nova temporada. Comença la temporada del CF Lloret. T’hi apuntes?