dilluns, 19 d’agost del 2013

CF LLORET 1 - 1 GIRONA FC JUV.

Assimilant conceptes

El tercer partit de pretemporada va acabar amb un empat del CF Lloret davant el Juvenil de Divisió d’Honor del Girona FC (1-1). Dani Cuerva, en el minut 11, va obrir el marcador pels lloretencs. Mario va empatar en el 72’, en una acció a pilota aturada.

La forta calor i xafogor van ser unes acompanyants que ningú volia però que els jugadors de Lloret i Girona van haver de suportar. El clima va condicionar el ritme del joc en un partit amb moltes parts diferenciades i on cap dels dos equips es va proclamar com a clar dominador de l’esfèrica. Segurament, el partit més fluix dels tres que ha disputat fins ara l’equip lloretenc. Malgrat tot, un nou test que va servir per a què Edu Urdiales continuï comprovant l’estat de la plantilla. El tècnic, a més, va fer debutar un altre porter juvenil a causa de la baixa d’Isma Marín, per motius laborals. Adrià Olivas, de 16 anys, va defensar la porteria durant el primer temps i es va unir al grup dels porters més joves en debutar amb la primera plantilla, amb el ja retirat Toni Pérez i el també juvenil de primer any Josep Franquet.

Dani Cuerva, golejador del partit

El primer gol de la tarda va arribar abans del quart d’hora de joc, exactament en el minut 11. Va ser quan Dani Cuerva va aprofitar un rebuig dins l’àrea, després d’un xut de Riky, per enviar la pilota al fons de la xarxa, en un tir creuat que va sorprendre el porter Joel. Però tot i tenir el marcador a favor, els lloretencs no van comptar amb un joc massa fluid, malgrat que van poder ampliar el seu avantatge. Cristian Cuerva, amb un bon llançament de falta ben aturat pel porter rival, i Agi, en una internada dins l’àrea, van protagonitzar les altres accions més destacades del primer acte. El Girona ho va intentar amb un xut des de la frontal, en el darrer minut, però Adrià va respondre amb una bona intervenció.

Badada a pilota aturada

La segona part, amb molts canvis, va començar amb una marxa més del Lloret però, a poc a poc, es van anar igualant les forces. Els d’Edu Urdiales, sense renunciar mai a l’atac, van disposar de tímides opcions que no van demanar la intervenció del porter rival Jayro. El Girona va trobar el camí de l’empat en una acció de córner. El central gironí Mario va superar els defensors lloretencs i, de cap, va col·locar el que seria el definitiu 1-1. En els minuts finals, Peke va poder desnivellar la balança cap al bàndol local en plantar-se sol davant el porter Jayro, però no va estar encertat en la definició final.

El camp del CF Tordera, de la Tercera Catalana, serà el proper escenari pels homes d’Edu Urdiales. Serà el quart amistós de pretemporada del CF Lloret. Es jugarà dissabte, a les 18.00h. Però es tracta d’un cap de setmana amb doble cita. Diumenge, els lloretencs es desplaçaran a Tossa de Mar per disputar una nova edició del Torneig Triangular Selva Marítima, que començarà a les 20.00h.

CF Lloret: Adrià, Xavi, Poderoso, Lobo, Àlex Bertran, Ivi, Riky, Erik Mahillo, Dani Cuerva, Cristian i Agi
També van jugar: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Chamizo, Cuenca, Arnau, Kutxo, Peke, Brian, Pol Gómez i Sergio

Girona FC Juv.: Joel, Nil, Lluc, Massa, Mario, Marc, Paitu, Nauel, Moha, Ferran i Soto
També van jugar: Jayro, David, Adrián, Juanjo, Arnau, Peió, Barca, Andreu, Henry i Pol

Gols: 1-0 Dani Cuerva (11’) i 1-1 Mario (72’)

Àrbitre: Pertegal Méndez (Granollers).

Incidències: Tercer partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)