dijous, 15 d’agost del 2013

CF LLORET 0 - 1 UE LLAGOSTERA

Imatge més que decent en el comiat de Marc Ribas



El CF Lloret va caure per la mínima davant l’UE Llagostera. Enric Pi, en la segona meitat, va fer l’únic gol del partit. Els lloretencs van jugar el seu primer amistós de preparació com a locals en el dia en què Marc Ribas es va acomiadar de l’afició, disputant el primer quart d’hora de joc.

Segon partit de pretemporada i primera derrota dels homes d’Edu Urdiales davant un equip de la Segona Divisió “B” com el Llagostera. Tot i així, l’equip va mostrar una molt bona cara i, malgrat el resultat, les sensacions van ser positives en diversos moments del joc. Urdiales va poder comptar, pràcticament, amb tots els seus efectius disponibles, a excepció de Bader, que per motius laborals encara no s’ha pogut incorporar als entrenaments. Tampoc va poder jugar Jordi Valls, que acaba de sortir d’una lesió. El treball segueix i l’equip, poc a poc, va assimilant la idea de joc que vol implantar el nou tècnic.

L’última falta directa de Marc Ribas

Un dels atractius del partit va ser el comiat de Marc Ribas, que va jugar el primer quart d’hora. Va tenir temps de fer el llançament de la seva darrera falta directa amb la samarreta del Lloret, però la pilota va sortir desviada. Acte seguit, i amb una gran ovació per part de tots els presents, Ribas va ser substituït per Chamizo, posant el punt i final a la seva etapa com a jugador del primer equip del CF Lloret. El partit va seguir i es va poder veure una primera part molt igualada amb dues bones ocasions, una per banda. Pol Gómez, amb un xut potent des de la frontal, va estar a punt d’inaugurar el marcador però l’esfèrica va marxar fregant el travesser. El Llagostera, per la seva part, es va poder avançar per mitjà de Pérez, que no va saber definir sol davant Gianni.

Enric Pi va decidir el partit

A la segona meitat, el Llagostera va ser el dominador de la pilota davant un Lloret que hi va posar intensitat però que no va tenir fortuna en els darrers metres. El conjunt rival es va mostrar més sòlid i va aconseguir crear més perill en l’àrea lloretenca. En el minut 62, Enric Pi, amb un potent xut des de llarga distància, va fer el que acabaria sent el definitiu 0-1. El mateix Enric Pi, minuts més tard, va poder fer el segon però Isma va reaccionar amb una bona aturada. En aquest segon temps, la millor ocasió pels locals va ser un xut desviat d’Ivi, després d’una assistència de Riky dins l’àrea.

Diumenge vinent, a les 18.00h, nova cita pel Lloret. Els homes d’Edu Urdiales s’enfrontaran al Juvenil de Divisió d’Honor del Girona FC. El partit es jugarà en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler, Lobo, Dani Rivas, Pol Gómez, Cuenca, Marc Ribas, Erik Mahillo, Brian, Peke
També van jugar: Chamizo, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Ivi, Kutxo, Cristian, Arnau, Dani Cuerva, Xavi, Agi, Isma i Riky

UE Llagostera: Moragón, Moratalla, Vallhonesta, Álvarez, Masó, Barnils, Fullana, Comadevall, Pérez, Nuha i Gila
També van jugar: Barón, Lobato, Cano, Enric Pi, Anas, Aumatell, Sellarés i Nicolás

Gol: 0-1 Enric Pi (62’)

Àrbitre: Roig Antoja (Maresme). T.G.: al visitant Comadevall.

Incidències: Segon partit amistós de pretemporada. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).



(Imatges del partit: Diana Martínez)

(Crònica radiofònica: La Xarxa Ràdio)