diumenge, 11 d’agost del 2013

UE QUART 0 - 7 CF LLORET

Primer tastet amb golejada

Pluja de gols en el primer partit amistós del CF Lloret. Els homes d’Edu Urdiales es van imposar per un contundent 0-7 al camp de l’UE Quart. Cristian i Agi, tots dos per partida doble, i Peke, Riky i Chamizo van ser els golejadors d’un encontre que va mostrar els primers tocs del nou entrenador.

Tarda de calor en la primera prova del nou Lloret d’Edu Urdiales. El tècnic va poder extreure alguna conclusió. Una d’elles, que la porteria està ben coberta. La baixa per motius laborals de Gianni Cassaro va servir per a que el jove Isma Marín mostrés la seva qualitat sota els pals i el seu caràcter, una de les notes més positives del partit. Una altra conclusió pot ser que, malgrat que encara queden molts partits de preparació, els jugadors que estan a prova li posaran les coses molt complicades al tècnic, per tal d’acabar definint la plantilla de manera definitiva. Tot i així, paciència i treball. A més, va ser un dia de debuts: Isma Marín, Rubén “Peke”, Agi, Fran Chamizo, Brian Figliamonte i els juvenils Arnau Terradas i Josep Franquet.

Importants intervencions d’Isma i efectivitat en atac

El Quart va sortir amb força i va comptar amb dues clares oportunitats de gol en els primers minuts. Totes dues, però, van ser aturades amb solvència per Isma Marín. El Lloret es va avançar abans del quart d’hora, gràcies a un llançament de falta de Cristian Cuerva. Amb el marcador a favor, els lloretencs van intentar desplegar un joc més combinatiu, tot i que sense crear ocasions clares de gol. El Quart, per la seva part, va poder empatar el partit però, de nou, Isma va aparèixer per evitar-ho. A un minut del descans, el nou davanter de l’equip, Rubén Martínez “Peke”, no va perdonar davant del porter rival i va fer el que seria el momentani 0-2.

Cinc gols més d’un Lloret molt jove

A la represa, l’equip lloretenc, composat per tot una sèrie de jugadors que no passen de l’edat de 24 anys, va ser l’únic dominador de la pilota davant d’un Quart que amb prou feines va poder acostar-se a l’àrea contrària. Agi, davanter a prova amb el Lloret, va fer el tercer i el quart arribaria per mitjà de Riky. Dos minuts després d’aquest 0-4, Edu Urdiales va fer debutar el porter juvenil Josep Franquet, que no va tenir massa feina, fruit del control del Lloret. Un Josep Franquet que, amb tan sols 16 anys, es va convertir en el jugador més jove de la història moderna del club en debutar amb el primer equip. Agi, de nou, i també Cristian Cuerva, van firmar els seus doblets particulars. La golejada la va tancar el jove Fran Chamizo amb un magistral llançament de falta.

Dimecres vinent, el Lloret afrontarà el seu segon test de pretemporada. Serà davant l’UE Llagostera, de la Segona Divisió “B” en el primer partit de l’equip al Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. L’encontre començarà a les 21.00h. No t’ho pots perdre!

UE Quart: Masané, Díaz, Casacuberta, Ortega, Vila, García, Rafel, Boadas, López, Matamala i Martínez
També van jugar: Moreno, Pujolar, Lidón i Lanzas

CF Lloret: Isma, Sergio, Marc Soler, Lobo, Dani Rivas, Ángel, Xavi, Ivi, Arnau, Cristian i Peke
També van jugar: Erik Mahillo, Brian, Chamizo, Agi, Riky i Franquet

Gols: 0-1 Cristian (12’), 0-2 Peke (44’), 0-3 Agi (53’), 0-4 Riky (60’), 0-5 Agi (75’), 0-6 Cristian (80’) i 0-7 Chamizo (84’)

Àrbitre: Jiménez Gordo (Comitè Girona)

Incidències: Primer partit amistós de pretemporada. Camp Municipal de Quart.

(Imatges del partit: Diana Martínez)