dilluns, 16 de setembre del 2013

CF LLORET 3 - 0 CE VILASSAR DALT

Així, sí

Contundent victòria del CF Lloret a casa davant el CE Vilassar de Dalt (3-0). Els homes d’Edu Urdiales, amb els gols de Pol Gómez, Agi Dambelley i Ivi Sebastián, van sumar els primers tres punts de la temporada en un partit dominat en tot moment. La mala noticia, la lesió d’espatlla d’Hèctor Cuenca.

Després del mal regust de boca que va deixar el partit de la primera jornada a Montcada i Reixac, el Lloret debutava davant la seva afició i el retorn a casa va ser immillorable. L’aposta futbolística d’Urdiales es va poder comprovar i qui la va patir en primera persona van ser els jugadors d’un Vilassar de Dalt que només van posar problemes en el tram final de la primera part, però que durant la resta del partit van haver de ballar al ritme que va voler imposar el conjunt lloretenc. Serietat defensiva, contundència en mig del camp i efectivitat en atac van ser les claus i els punts forts del Lloret que el van portar a sumar la primera victòria de la temporada.

Un tot terreny anomenat Pol Gómez

El Lloret va començar amb molta força i, abans del primer gol, que es va produir en el minut 24, l’equip ja havia gaudit de tres ocasions clares de gol. Ivi Sebastián amb una perillosa rematada de cap, Peke amb una pilota al travesser, i Àngel Vadillo amb un xut des de la frontal, van poder fer el primer gol oficial de la temporada. Però va ser Pol Gómez qui ho va aconseguir, en una gran rematada dins l’àrea, després d’una pilota penjada per banda esquerra. El jove migcampista va colpejar la pilota amb tota la seva ànima per superar el porter rival. La força del gol va ser la imatge del partit de Gómez, que va liderar l’equip des del centre del camp. En el tram final de la primera part, el Vilassar va semblar que podia despertar, amb un córner que va acabar amb una pilota al travesser de la porteria de Gianni, en una acció del capità Toni Martín.

Un mal final per Hèctor Cuenca

L’objectiu era clar, rematar la feina el més aviat possible. I així es va fer. Quan només s’havien jugat dos minuts de la represa, Agi, un dels nous davanter del Lloret, va culminar una jugada de Peke en la frontal, regatejant el porter rival i col·locant la pilota en el fons de la porteria. El Vilassar, que havia de despertar, no ho va aconseguir. Una acció del visitant Edu Marcel, que va perdre una pilota i va reaccionar de mala manera amb una forta entrada, va ser la imatge de la impotència dels seus, incapaços d’arribar amb perill a l’àrea de Gianni. Els homes d’Edu Urdiales van gaudir de bones ocasions amb rematades d’Erik Mahillo i, de nou, de Pol Gómez, i amb una pilota al pal d’Hèctor Cuenca. Però qui va fer el definitiu 3-0 va ser Ivi Sebastián, en una internada per banda dreta. La noticia negativa va arribar en els minuts finals, amb una nova lesió per a fer més gran la llista de baixes de l’equip. Hèctor Cuenca va patir un cop a l’espatlla que el va obligar a retirar-se del terreny de joc abans d’hora. Precisament, a causa de les múltiples baixes, Edu Urdiales va fer debutar un altre jugador del Juvenil, Narcís Caballero.

Són tres punts que fan que el Lloret finalitzi la jornada situat en el vuitè lloc. El proper cap de setmana, partit al camp del CE Júpiter. Serà diumenge, a les 12.00h.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler (Lobo, 75’) Poderoso, Dani Rivas, Pol Gómez (Chamizo, 75’), Ángel, Ivi, Erik Mahillo (Dani Cuerva, 83’), Agi (Cuenca, 59’) i Peke (Narcís, 83’)

CE Vilassar Dalt: Chueca, Yustos, Aguilar, Parcerisas (Nil Victoria, 46’), Barry (Moreno, 75’), Touray, Martínez (Larbi, 46’), Toni Martín, Rodríguez, Cristian Martín (Edu Marcel, 55’) i Estévez (Almazán, 57’)

Gols: 1-0 Pol Gómez (24’), 2-0 Agi (47’) i 3-0 Ivi (85’)

Àrbitre: Gonzáles Moreno (Barcelona). T.G.: als locals Pol Gómez i Dani Rivas, i als visitants Aguilar, Barry, Yustos i Nil Victoria.

Incidències: Jornada 2 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)