dijous, 12 de setembre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE VILASSAR DALT

A la recerca dels primers punts

Dissabte, a les 16.00h, el CF Lloret i el CE Vilassar de Dalt s’enfronten entre si per tal de sumar els primers punts de la temporada. I és que tots dos equips van caure en la primera jornada: els lloretencs a Montcada (2-0) i els vilassarencs a casa davant el Sabadell “B” (1-2). És el primer partit de lliga davant l’afició per l’equip d’Edu Urdiales. Un Edu Urdiales que està a l’espera de recuperar efectius després de les múltiples baixes per lesió que va presentar l’equip en la passada jornada, a les quals es van unir les de Cristian Cuerva i Jordi Valls. El tècnic podria recuperar Àlex Bertran i sí que comptarà amb Hèctor Cuenca i Agi Dambelley.

Fer del Camp Municipal una fortalesa

El Lloret ho té clar: a casa no es poden escapar els punts. Els lloretencs saben que l’objectiu principal de la permanència demana assegurar els partits com a local i dissabte ho voldran demostrar davant l’afició. Tenen la intenció, a més, de millorar els números a casa de la temporada passada, on es van produir vuit victòries, quatre empats i cinc derrotes. Una d’aquestes derrotes va ser, precisament, davant el Vilassar de Dalt, que va marxar de Lloret de Mar amb els tres punts, en superar els selvatans per la mínima (0-1).  

Edu Urdiales: “Serà un partit més físic que tècnic”

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, ha parlat sobre el Vilassar de Dalt i ha explicat que “comparat amb l’any passat, és un rival que ha canviat moltíssim perquè molts dels jugadors han marxat al Vilassar de Mar i ells han fitxat jugadors contrastats i amb experiència, que els hi donarà un plus que abans no tenien”. El tècnic assegura que “és un equip amb una combinació de veterania i joventut que donarà molta guerra aquest any”. Urdiales preveu “un partit més físic que tècnic”, tot i que diu que “nosaltres intentarem portar la iniciativa, fer el nostre joc i fer mal amb les nostres armes”. L’entrenador lloretenc creu que el fet que vinguin de perdre en la primera jornada ha de servir d’atenció. “Prefereixo que vinguin quan han guanyat 6-0 que quan han perdut 1-2”.

L’àrbitre: Gonzáles Moreno

Per aquesta jornada, l’àrbitre designat per dirigir el Lloret - Vilassar de Dalt pertany al Comitè de Barcelona. Es tracta d’Edwar Miguel Gonzáles Moreno. No hi ha precedents d’aquest col·legiat en partits del CF Lloret. Amb ell hi seran presents els assistents, també del Comitè de Barcelona, Micael Erlich i Cristian Barceló Gómez. Sobre l’aspecte arbitral, Edu Urdiales ha volgut deixar clar durant la setmana que “no podem posar mai com excusa que un àrbitre ens ha fet perdre un partit”.