dilluns, 30 de setembre del 2013

CF LLORET 3 - 2 CF MOLLET

Mamma mia!



El CF Lloret va sumar la segona victòria de la temporada en superar per 3-2 al CF Mollet. Els lloretencs es van avançar en el 52’, amb un gol de Peke, però els molletans van empatar per mitjà de Baby. En el minut 74, Riky va fer el 2-1 i més tard, Romero va tornar a igualar el partit. En el temps afegit, Peke, de nou, va fer el gol de la victòria.

Els homes d’Edu Urdiales van haver de suar i de valent per sumar els tres punts, en la que va suposar la segona victòria com a locals. Després d’una primera part molt fluixa, el Lloret va reviscolar i va oferir una bona imatge a la represa, amb un inspirat Peke, que va aportar dos gols, i amb l’entrada final de Riky, que va ser clau en el triomf amb un gol i amb l’assistència del tercer. El canvi de xip que va demanar el tècnic al descans va resultar efectiu i l’equip segueix endavant amb l’ objectiu de convertir el seu Camp Municipal d’Esports en una autèntica fortalesa. Els lloretencs sembla que li tenen la mida presa al Mollet, que de les últimes tres visites a Lloret de Mar encara no ha sumat cap punt. Tot i la derrota, el conjunt de Claudio Festa va mostrar un bon potencial, corresponent a les seves aspiracions d’estar a la part alta de la classificació.

Un Lloret desconegut a la primera part

L’equip no va sortir amb la intensitat necessària i el canvi de mentalitat va ser necessari, al descans, per tal de fer una bona segona part. Els lloretencs van estar molt desconcentrats i el ritme no va ser l’idoni per aturar el Mollet que, tot i així, no va aconseguir marxar al descans amb cap gol. El missatge d’Edu Urdiales al descans va ser clar i contundent, acompanyat de tres canvis, una pràctica poc usual en aquestes categories.

L’entrada de Riky va revolucionar el partit

El canvi de mentalitat es va fer evident i el Lloret es va avançar quan només s’havien jugat set minuts. Pol va jugar amb Brian, que va fer una bona centrada per tal que Peke rematés i firmés el seu primer gol oficial amb la samarreta lloretenca. Però el Mollet compta amb un jugador decisiu com Baby, que va finalitzar una jugada individual per banda esquerra superant Gianni i fent l’empat. Els últims minuts van ser frenètics i van comptar amb un clar protagonista, Riky Serralunga. L’atacant lloretenc va aconseguir fer el segon gol després de rebre una passada de Chamizo, driblar el porter rival i, amb poc angle, enviar al fons de la porteria una pilota que va tocar el pal abans d’entrar. Era el minut 74 i, en el 85', el visitant Romero, amb un xut ajustat des de fora l’àrea, va tornar a col·locar l’empat momentani en el marcador. I quan tot semblava que acabaria amb el 2-2, Riky va tornar a aparèixer per assistir Peke, que va controlar dins l’àrea i va fer el gol de la victòria.

Amb aquest triomf, el Lloret d’Edu Urdiales se situa setè, amb 6 punts. La propera jornada, desplaçament al camp del CE Sabadell “B”. Serà diumenge vinent a les 12.00h, des del Camp Municipal de Ca N’Oriac.


CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler, Lobo, Dani Rivas, Pol Gómez, Ángel, Ivi (Chamizo, 46’ (Àlex Bertran, 84’)), Dani Cuerva (Bader, 46’), Agi (Brian, 46’ (Riky, 71’)) i Peke

CF Mollet: Flores, Ramos (Valdés, 59’), Matín, Mur, Arqués (Sánchez, 79’), Díaz, Romero, Cabeza (Ruiz, 59’), Fité (Turró, 59’), Carriel (Santiago, 46’) i Suárez

Gols: 1-0 Peke (52’), 1-1 Baby (64’), 2-1 Riky (74’), 2-2 Romero (85’) i Peke (90’)

Àrbitre: Barceló Prats. T.G.: als locals Bader, Sergio, Lobo i Peke, i al visitant Arqués.

Incidències: Jornada 4 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Diana Martínez)