dijous, 26 de setembre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CF MOLLET

A casa, sense miraments


Ja estem a punt de tornar a viure una nova jornada de la Primera Catalana. Dissabte, a les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports, el CF Lloret rebrà el sempre perillós CF Mollet. Tot i que sempre és un rival incòmode i, un any més, es presenta com un dels candidats a lluitar per les posicions capdavanteres, el cert és que en les dues darreres temporades el conjunt molletà no ha estat capaç de sumar cap punt en territori lloretenc. La passada temporada, a les ordres de José Ángel Valero, l’equip va vèncer per 2-1, amb gols de Nuha i Dani Pecci. Fa dos anys, amb Edu Urdiales, victòria per 2-0 amb els gols de Kutxo i Bader. El Lloret arriba a la cita situat en el desè lloc, amb tres punts, després de caure contra el Júpiter (2-1), mentre que el Mollet és sisè, amb quatre punts, i arriba de perdre per 0-2 davant el Sabadell “B”.   

Aprofitar el bon moment d’Agi

Aquesta és una de les intencions de l’equip. Agi va firmar la setmana passada, a Barcelona davant el Júpiter, el segon gol de la temporada i espera seguir amb la seva ratxa. Mentre, Edu Urdiales segueix recuperant homes de la seva plantilla, malgrat que encara no podrà comptar amb futbolistes importants com Jordi Valls, Hèctor Cuenca, Cristian Cuerva, Bader El Alami i Albert “Kutxo”. Per contra, Àlex Bertran i Brian Figliamonte ja entrenen a un ritme normal i van gaudir de minuts en la passada jornada. Veurem, en aquesta ocasió, quins són els onze jugadors que escull el tècnic lloretenc per iniciar l’enfrontament.  

Àlex Bertran: “És vital que guanyem a casa”

Un dels capitans de l’equip, Àlex Bertran, parla sobre el Mollet i explica que “si ens pregunten ara, el situaríem a la part alta de la classificació”. El lateral esquerrà considera que “el Mollet té molt bon equip”, però, tot i així, creu que “és vital que en aquest inici de lliga guanyem a casa i que intentem anar rascant fora, i així aquest Lloret no patirà”. La intenció dels lloretenc és clara, a casa no s’escapen els punt: “ens hem de fer forts a casa”.

L’àrbitre: Barceló Prats

El tarragoní Josep Barceló Prats ha estat l’escollit pel Comitè Tècnic d’Àrbitres per dirigir l’enfrontament entre lloretencs i molletans. Serà la primera vegada que aquest col·legiat dirigirà un partit del CF Lloret. Els assistents també seran del Comitè de Tarragona: Óscar Alsina Hernández i Eduard Besora Palau.