dilluns, 7 d’octubre del 2013

CE SABADELL "B" 3 - 1 CF LLORET

Superats

El CF Lloret va tornar sense cap punt del seu desplaçament al camp del Sabadell “B”. Derrota per 3-1. Els sabadellencs es van avançar en el minut 2, per mitjà d’Estrada. En el segon temps, en el 51’, Buba va fer el segon però Chamizo va retallar distàncies pels lloretencs (54’). Gallart va fer el tercer en el 73’, trencant les opcions dels homes d’Edu Urdiales.

Un equip molt jove, amb moltes qualitats tècniques i en un camp de dimensions reduïdes. Això és el què es va trobar el Lloret a Ca N’Oriac en una nova sortida sense poder sumar cap punt. El Sabadell “B” va saber aprofitar els diversos moments de desconcert de l’equip lloretenc que, malgrat intentar-ho, va marxar amb les mans buides i amb la sensació que s’hauria pogut fer molt més. Dos gols en els inicis de cada part van ser claus i van donar ales als locals davant el conjunt selvatà, que va pagar cares les errades defensives. Els homes d’Edu Urdiales han demostrat que a casa seran un equip dur i difícil de superar, però ara falta mostrar a la resta d’equips que el Lloret també sap guanyar fora.

Un gol massa matiner

Només dos minuts va necessitar el Sabadell “B” per fer el primer gol del partit. L’autor va ser Sergi Estrada, que va rematar dins l’àrea petita, avançant-se als seus defensors, una centrada des de la banda dreta de l’atac local. Els lloretencs van voler reaccionar i, mitjançant jugades al contraatac, van disposar de dues opcions per empatar el partit, amb xuts d’Agi i Pol Gómez. No hi va faltar polèmica en aquesta primera meitat i és que els selvatans van demanar l’expulsió del porter Sergi Tienda per una possible falta quan Agi entrava dins l’àrea. L’àrbitre Fernández García va decidir no assenyalar-la. Els rivals van poder augmentar el seu avantatge en la primera part en accions a pilota aturada com, per exemple, en una rematada al pal d’Agus Medina, a la sortida d’un córner.

Tot i el gol de Chamizo, no hi va haver remuntada

El Lloret va sortir a la segona meitat amb la intenció de buscar l’empat ràpid però es va trobar amb el segon gol en contra. Va ser en una acció de Buba, que va superar Gianni amb un xut potent i creuat. Era el minut 51, i en el 54’, Fran Chamizo va retallar diferències. Va ser en un gol de córner directe, un dels anomenats gols olímpics. Semblava que aquest 2-1 donaria força a l’equip i així va ser, almenys durant els següents minuts. Marc Soler, en un llançament de falta directa, va poder fer l’empat, però el porter Tienda va respondre amb una gran aturada. Uns minuts després d’aquesta acció (73’), una errada en cadena dels lloretencs va acabar amb el que seria el definitiu 3-1, en un gol de Marc Gallart. El Lloret no va poder reduir distàncies i el partit va acabar sense incidents, però amb una nova derrota pels lloretencs.

L’equip d’Edu Urdiales finalitza la jornada en la novena posició, amb 6 punts. El proper cap de setmana, primer derbi gironí pel Lloret, que jugarà davant el CE Farners. Serà dissabte vinent, a partir de les 16.00h, des del Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

CE Sabadell “B”: Tienda, Medina, Parera, Estellés, Noguera, Burgos (Domínguez, 79’), Buba (Dani, 89’), Sabariego, Estrada (Gallart, 67’), Egaña (Marçal Lladó, 67’) i Gómez (Jan, 55’)

CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler (Dani Cuerva, 82’), Lobo, Dani Rivas, Ángel (Peke, 55’), Pol Gómez, Chamizo (Riky, 55’), Bader (Ivi, 73’), Àlex Bertran (Brian, 46’) i Agi

Gols: 1-0 Estrada (2’), 2-0 Buba (51’), 2-1 Chamizo (54’) i 3-1 Gallart (73’)

Àrbitre: Fernández García. T.G.: als locals Gómez i Medina, i als visitants Agi, Lobo i Dani Rivas.

Incidències: Jornada 5 de la Primera Catalana. Camp Municipal Ca N’Oriac (Sabadell).

(Imatges del partit: Diana Martínez)