dijous, 3 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA: CE SABADELL "B" - CF LLORET

Tres punts abans de la bateria de derbis

S’acosten els esperats enfrontaments davant una part dels equips gironins de la Primera Catalana (Farners, Guíxols i Peralada, seguits) però, abans, els homes d’Edu Urdiales volen aconseguir els primers punts com a visitants. El Lloret es desplaça a un camp que es preveu complicat en aquesta lliga. Es tracta del Camp Municipal de Ca N’Oriac, on el Sabadell “B” voldrà repetir el bon resultat que va aconseguir la setmana passada, guanyant al Farners per 2-0. Els lloretencs, amb la moral alta després de superar en l’últim minut al Mollet (3-2), no volen tornar amb les mans buides a Lloret de Mar per tercera vegada consecutiva. El partit es jugarà diumenge, a les 12.00h.

Estan avisats

La primera part de dissabte passat davant el Mollet ha de servir d’avís pels lloretencs. En una categoria com la Primera Catalana, els moments d’incertesa i descontrol es paguen molt car i Edu Urdiales hi ha volgut posar sol·lució. El missatge és clar, sortir concentrats i actius des del primer moment per evitar ensurts abans d’hora. Davant el Sabadell “B”, un equip que ha iniciat el campionat de manera positiva, amb tres victòries i només una derrota, promet posar les coses molt complicades. El Lloret, amb un Peke que voldrà seguir firmant gols, haurà de mostrar la seva millor imatge.

Marc Soler: “És un equip jove, amb bons jugadors”

El capità de l’equip, Marc Soler, també creu que el Sabadell “B” és un equip amb molt potencial i que el Lloret haurà d’estar atent i concentrat per obtenir un resultat positiu. “És un altre dels equips que, amb aquest inici, sembla que han d’estar a la part alta”, explica el defensa lloretenc. Soler defineix el conjunt sabadellenc com “un equip bastant jove, amb bons jugadors”. Tot i que els lloretencs creuen que el més important és no deixar escapar cap punt a casa, el fet de començar a puntuar fora serà una important injecció de moral.

L’àrbitre: Fernández García

Novament, designació arbitral del Comitè de Tarragona, com ja va passar la setmana passada. En aquesta ocasió, l’escollit ha estat Pavel Fernández García, un altre col·legiat que no havia dirigit mai un partit a l’equip lloretenc. Els assistents també pertanyen a la delegació tarragonina. Seran Francesc Roca Molné i Alejandro Morales Centella.