dilluns, 21 d’octubre del 2013

CF LLORET 1 - 1 AD GUÍXOLS

Sense acabar d'encertar

Empat entre Lloret i Guíxols (1-1) en el derbi gironí de la jornada 7 de la Primera Catalana. Els lloretencs es van avançar en el minut 9, amb un gol d’Agi, però els rivals van igualar el partit en el 41’, per mitjà de Pablo Menéndez. Tots dos conjunts van acabar amb un home menys: expulsió d’Aitor Pajares pel Guíxols i de Marc Soler pel Lloret.

Cap dels dos conjunts va marxar satisfet amb el resultat obtingut. Tots dos volien la victòria i el resultat va ser incert fins al xiulet final de l’àrbitre Gómez Meneses. Va ser un partit molt intens, amb moltes alternatives i on no hi va faltar la polèmica. El Lloret va millorar la seva imatge, en especial a la primera meitat, amb estones de bon futbol, però no va tenir fortuna en les accions de la represa, on la falta de precisió va evitar que les bones combinacions ofensives es poguessin finalitzar correctament. Només el temps dirà si aquest és punt positiu o negatiu, el que està clar és que l’equip d’Edu Urdiales vol començar a sumar de tres en tres el més aviat possible i la propera cita és a casa del líder, el Peralada, on els selvatans prometen ser ambiciosos.

Domini lloretenc en el primer temps

El Lloret va iniciar el partit amb bon peu i oferint una imatge molt més positiva que la de les darreres jornades. Els lloretencs es van avançar abans del primer quart d’hora de joc, va ser en el minut 9, amb un gol d’Agi. El davanter local va aprofitar un mal refús de la defensa visitant i no va perdonar en el mà a mà amb el porter Dani Castilla. Però els d’Edu Urdiales volien més i Bader, amb un potent llançament de falta, va poder fer el segon. També va tenir una bona ocasió el Guíxols, amb una rematada alta de Pajares. La resposta va ser de Peke, que va enviar fora una rematada dins l’àrea. El Lloret era el dominador del joc però els de Sant Feliu van aconseguir fer l’empat en una acció d’estratègia, en una falta lateral rematada a gol per Pablo Menéndez, de cap. L’última acció del primer temps, per la polèmica. L’àrbitre Gómez Meneses va mostrar la segona groga a Pajares, del Guíxols, i els de Ramón Monràs es van quedar amb un home menys.

Un partit trencat amb les expulsions

La segona meitat va estar marcada pel poc control del centre del camp de tots dos conjunts i per les imprecisions en atac. El Lloret va aconseguir arribar amb perill però no va saber finalitzar les jugades. Pol Gómez i Àlex Bertran van provar fortuna des de la frontal, mentre el Guíxols va buscar sortides ràpides al contraatac. En el minut 67, una entrada de Marc Soler en camp contrari va suposar una vermella directa pel capità lloretenc i la balança es va equilibrar. Amb tots dos conjunts amb 10 homes, el partit es va igualar, el centre del camp va desaparèixer i es va poder veure uns minuts finals d’anada i tornada, on tots dos conjunts van desaprofitar bones arribades a l’àrea contrària. El marcador, però, ja no es va moure.

Amb aquest empat, el Lloret finalitza la jornada situat en l’onzè lloc, amb 7 punts. La propera jornada, desplaçament al camp del líder de la Primera Catalana, el CF Peralada. Serà diumenge vinent, a les 17.00h.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler, Poderoso, Dani Rivas, Pol Gómez, Ángel, Bader (Ivi, 68’), Riky (Chamizo, 77’), Agi (Brian, 88’) i Peke

AD Guíxols: Castilla, Pérez, Ramírez, Tena, Menéndez, Sillah, Gómez, Mancheño (Callicó, 84’), Mora (Kante, 63’), Jaghou i Pajares

Gols: 1-0 Agi (9’) i 1-1 Menéndez (41’)

Àrbitre: Gómez Meneses. T.G.: als locals Riky, Bader, Chamizo i Àlex Bertran, i al visitant Gómez. T.V.: expulsat, per doble groga, el visitant Pajares (44’) i, per vermella directa, el local Marc Soler (67’).

Incidències: Jornada 7 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)