dijous, 17 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - AD GUÍXOLS

Moment de refer-se


Arriba el segon derbi gironí de la temporada pel Lloret. Dissabte, a les 16.00h, els lloretencs es veuran les cares amb el Guíxols i ho faran amb l’únic objectiu de sumar els tres punts després de la derrota de la passada jornada, també a casa, contra el Farners. Els selvatans travessen una petita mala ratxa, amb un mal inici de competició. L’apunt per l’optimisme és que en les dues darreres temporades, el Guíxols ha visitat Lloret de Mar quan els lloretencs es trobaven immersos en dinàmiques negatives i sempre van obtenir victòries que van servir de punts d’inflexió. Fa dos anys, amb un 4-1, a les ordres d’Edu Urdiales, i la temporada passada, amb José Ángel Valero, guanyant 2-1 en el tram final i de penal, amb un gol d’Ivi Sebastián. Serà un partit especial per homes com Edu Poderoso o Rubén Martínez “Peke”, ex jugadors del Guíxols. En el bàndol rival, un ex davanter del Lloret, David Mancheño.   

Un derbi de necessitats

Tots dos conjunts arriben amb urgències i amb necessitat de sumar per tal de no quedar despenjats en la classificació. Malgrat trobar-se encara en les primeres jornades, Lloret i Guíxols saben que els inicis són claus i més encara en una categoria com la Primera Catalana. Els homes d’Edu Urdiales arriben situats en el desè lloc, amb 6 punts, i com el tercer equip més golejat de la lliga, amb 11 gols. Els de Ramón Monràs són els cuers, amb només 3 punts assolits en tres empats, i és que encara no han pogut guanyar cap partit. La motivació d’un derbi i la situació en què arriben tots dos ha de servir d’al·licient. Els lloretencs tornaran a necessitar el suport de l’afició per refer-se d’aquest mal inici.

Edu Urdiales: “Em preocupa el Lloret, no el Guíxols”

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, assegura que “no em preocupa excessivament res del Guíxols, em preocupa el Lloret” i afegeix que “em preocupa que tinguem els errors infantils que tenim últimament i hem de posar la intensitat necessària per jugar a Primera Catalana”. El tècnic creu que és “beneficiós” que el partit torni a ser casa. “Crec que ens va millor però ens trobarem amb un equip que vindrà necessitat de punts i tots dos anirem amb pressió. Espero que nosaltres sapiguem jugar amb aquesta pressió i treure el partit endavant”, explica Urdiales.

L’àrbitre: Gómez Meneses

Àlex Gómez Meneses, del Comitè de Barcelona, és l’àrbitre escollit per dirigir aquest enfrontament entre Lloret i Guíxols. Amb ell hi seran els assistents Alberto Hernández Ortiz i Daniel Torres González. En l’apartat de sancions, cap dels dos equips compta amb baixes.