dilluns, 14 d’octubre del 2013

CF LLORET 1 - 2 CE FARNERS

El Farners s’imposa en el derbi de La Selva


El CF Lloret va caure derrotat en el derbi selvatà de la Primera Catalana davant el CE Farners per un marcador d’1-2. Pau Gusó, en el minut 40, va avançar els seus i Óscar Almendros, des del punt de penal (59’), va augmentar la distància. El gol lloretenc el va fer Ruben Martínez “Peke”, en el minut 78.

L’esperat derbi selvatà es va convertir en un malson pels homes d’Edu Urdiales, que es van veure superats en la major part del temps per un Farners que arribava amb la necessitat de sumar. Quan el porter és el jugador més destacat és sinònim que les coses no han anat bé i així va ser. Gianni Cassaro, amb grans aturades, va permetre que l’equip pogués arribar al final del partit amb opcions d’aconseguir l’empat. El joc del Lloret no va ser massa fluid i hi va mancar intensitat. Això va passar factura i va condemnar els lloretencs a una derrota de la qual s’haurà de refer el més aviat possible, sense anar més lluny, en el pròxim partit, que serà a casa davant el Guíxols. 

Gianni manté l’equip amb vida

El primer temps va mostrar un Farners molt intens i actiu davant d’un Lloret que va necessitar la figura del seu porter per arribar al descans amb una derrota momentània per la mínima. Després d’una tímida arribada, amb una rematada de cap d’Ángel Vadillo, el de Santa Coloma va disposar de tres ocasions clares de gol en cinc minuts. Gusó i Fajardo es van topar amb un gran Gianni i a Martínez li va mancar punteria. Més tard, Solà també ho va intentar, però el porter lloretenc va tornar a respondre amb una bona intervenció. En el tram final del primer acte, però, Pau Gusó va obrir el marcador, en una acció on el jugador visitant va voler fer una assistència que va acabar convertint-se en gol. Amb un xut fora de Peke, es va arribar al descans.

Canvi de mentalitat amb el 0-2

El Lloret havia de millorar però els minuts inicials mostraven la mateixa tònica de la primera part. En el minut 58, una nova errada defensiva va acabar castigada amb un penal favorable als interessos dels homes de Josep Triadú. Óscar Almendros no va perdonar des dels onze metres i va col·locar el segon en l’electrònic. A partir d’aquí, els d’Edu Urdiales van buscar la reacció amb arribades a l’àrea. Bader va provar fortuna però el seu xut va marxar desviat i Agi, poc després, no va aconseguir rematar una bona centrada des de la banda dreta. L’únic gol lloretenc de la tarda va arribar en el minut 78’, en una rematada de cap de Peke, que va firmar el seu tercer gol oficial de la temporada. Els locals es van créixer i van buscar l’empat a la desesperada, però aquest no va arribar i van marxar cap a Santa Coloma de Farners els primers tres punts com a locals.

El Lloret ho provarà d’arreglar dissabte vinent, en un altre partit a casa i davant un altre equip gironí, l’AD Guíxols. Serà, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.


CF Lloret: Gianni, Jordi Valls (Lobo, 46’), Marc Soler, Sergio, Dani Rivas (Àlex Bertran, 68’), Ángel, Chamizo (Riky, 46’), Bader, Ivi (Pol Gómez, 54’), Erik Mahillo (Agi, 59’) i Peke

CE Farners: García, Padrós, Güell, Almendros (Romaní, 89’), Solà, Gusó (Cornella, 54’), Rodríguez, Salas, Negre (Cabratosa, 89’), Martínez (Funollet, 80’) i Fajardo (Criado, 63’)

Gols: 0-1 Gusó (40’), 0-2 Almendros (p.) (59’) i 1-2 Peke (78’)

Àrbitre: Montoro Ferreiro. T.G.: als locals Gianni i Àlex Bertran, i als visitants Fajardo, Almendros, Negre i Criado.

Incidències: Jornada 6 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Diana Martínez)