dijous, 10 d’octubre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE FARNERS

Que ens tornem a divertir!


Dissabte, a les 16.00h, s’obre una nova jornada de la Primera Catalana amb el primer derbi gironí pels homes d’Edu Urdiales. El Lloret rebrà a un CE Farners que no ha iniciat amb bon peu aquest campionat. De moment, una victòria de quatre partits jugats, i és que recordem que el primer encontre de lliga davant el Vic va quedar suspès a causa del mal temps. Els lloretencs, amb només tres punts més que els de Santa Coloma, compten amb la inèrcia guanyadora del Camp Municipal d’Esports, on encara no s’ha escapat cap punt en aquest inici de competició. El Lloret buscarà una nova victòria davant el Farners, encara que hagi de ser de manera esbojarrada, atractiva i divertida, com va passar la temporada passada amb el resultat de 6-5, amb el gol d’Àlex Lobo en l’últim minut.  

Corregir les errades defensives, la prioritat

El Lloret arriba a la cita després d’encaixar set gols en les darreres tres jornades, i tres d’aquests gols els va rebre en l’últim partit a Ca N’Oriac, davant el Sabadell “B”. És un aspecte important i necessari de corregir per tal d’assegurar punts en aquest primer tram de temporada, que pot marcar la resta de campionat. És un fet en el qual ha insistit molt Edu Urdiales, per tal que no es repeteixin errades defensives com en les últimes jornades. Precisament, en defensa, és una de les demarcacions on l’equip recupera un dels seus jugadors, fins ara lesionat. Es tracta de Jordi Valls, que ja podria entrar en la convocatòria de dissabte, si Urdiales així ho decideix. Per contra, el tècnic perd Edu Poderoso, que serà baixa per un cop rebut al cap durant la sessió d’entrenament de dimarts.

Pol Gómez: “Esperem el partit amb moltes ganes”

El migcampista lloretenc, Pol Gómez, espera el partit “amb moltes ganes” i assegura que és un d’aquells enfrontaments “que sempre que surt el calendari mirés quan toca”. A més, explica que “ens venen dos partits seguits a casa, on encara no hem perdut cap punt, i ens hem de fer molt forts. És bàsic guanyar a casa per poder estar a dalt”. El jove futbolista afegeix que “és un equip proper del qual coneixem jugadors i tenim moltes ganes de guanyar aquest derbi gironí”.

L’àrbitre: Montoro Ferreiro

Bruno Montoro Ferreiro, del Comitè de Barcelona, ha estat l’àrbitre designat per dirigir el derbi entre el Lloret i el Farners. En aquesta ocasió, tot i ser un partit entre dos equips gironins, la designació no ha estat per col·legiats de Girona, com ha passat en altres ocasions. Els assistents també seran del mateix col·legi: Carlos Hernández Gañán i Pol Domènech Roca.