dilluns, 4 de novembre del 2013

CF LLORET 0 - 0 CE CANYELLES

Quan la pilota no vol entrar

Empat sense gols en l’enfrontament entre Lloret i Canyelles, corresponent a la jornada 9 de la Primera Catalana. Els visitants van acabar el partit amb dos homes menys, arran de les expulsions de Porcar i Rubiales. Els lloretencs, en superioritat numèrica, no van aconseguir batre la porteria rival i el marcador no es va moure. Edu Poderoso va veure la targeta vermella un cop va haver finalitzat el partit.

El Lloret segueix sense trobar el camí de la victòria malgrat oferir una bona imatge i disposar de nombroses oportunitats de gol per sumar els tres punts. Dissabte, davant el Canyelles, l’equip lloretenc va estar penalitzat per la falta de punteria davant la porteria rival, i és que es van desaprofitar innumerables oportunitats de gol per sumar la tan necessitada victòria que busca l’equip per redreçar la situació. Els selvatans van viure molts minuts en superioritat numèrica i van ser els dominadors en la major part del temps.

Control del joc per part del Lloret

Amb onze contra onze, el conjunt lloretenc també va ser el dominador del joc. Es va poder comprovar en el primer temps. Els homes d’Edu Urdiales van mostrar un nou aire i molta més entesa en les seves combinacions ofensives. Brian, per banda esquerra, i Agi, per banda dreta, van posar en problemes als defensors rivals però les jugades no es van acabar finalitzant. A dalt, Dani Cuerva i Peke també van gaudir de diverses opcions en pilotes penjades a l’àrea. La jugada per la polèmica va arribar just abans del descans. Com ja va passar davant el Guíxols, el Lloret es va veure en superioritat a causa de l’expulsió del porter Porcar, per doble groga, per tocar la pilota amb les mans fora de l’àrea. Els selvatans afrontarien tota la segona meitat amb un home més.

Nombroses ocasions, cap gol

El Canyelles va decidir tancar-se definitivament i només es va limitar a intentar obrir el marcador per mitjà de jugades al contraatac. La pilota era del Lloret, també les ocasions, però el gol no va arribar. El porter suplent del conjunt barceloní, Joan Compte, va ser un dels protagonistes de la represa, i és que va salvar els seus amb importants intervencions. Peke, dins l’àrea, va poder fer el gol de la victòria. També ho va tenir a tocar Sergio, amb una bona rematada de cap, i Pol Gómez, que ho va provar en diverses ocasions amb xuts des de la frontal de l’àrea. A pilota aturada, Àlex Bertran i Riky també van provar fortuna, però la sort no va estar del costat del Lloret. Van ser moltes les vegades que l’equip d’Edu Urdiales va arribar a l’àrea d’un Canyelles que, quan faltaven 15 minuts pel final, va patir una segona expulsió, la del seu capità Rubiales, per doble amonestació. Els locals van insistir-hi a la desesperada, però el gol no va arribar. Gianni només va haver d’intervenir en el temps afegit, en un xut de Silvestre, en pràcticament l’única ocasió de què va disposar l’equi visitant.

Després d’aquest empat, el Lloret baixa a la catorzena posició, amb 8 punts. El CP San Cristóbal serà el proper rival. Els lloretencs es desplaçaran a Terrassa diumenge vinent, per jugar a partir de les 12:00h.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel (Dani Rivas, 86’), Poderoso, Àlex Bertran, Pol Gómez, Riky (Chamizo, 79’), Agi (Ivi, 69’), Peke, Brian (Erik Mahillo, 56’) i Dani Cuerva

CE Canyelles: Porcar, Gómez, Silvestre, González (Santana, 82’), Salguero, Rubiales, Mila (Compte, 44’), Casulleras (Fortuny, 69’), Hernández, Abad i Verastegui

Àrbitre: Vizcarro Caparrós. T.G.: als locals Poderoso, Sergio i Dani Cuerva, i als visitants Abad, Hernández, Verastegui, Salguero i González. T.V.: expulsats, per doble groga, els visitants Porcar (44’) i Rubiales (78’), i un cop finalitzat el partit, el local Poderoso va ser expulsat amb vermella directa.

Incidències: Jornada 9 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Es va guardar un minut de silenci en memòria del porter del Girona “B”, Nil Marín.

Vídeo-resum del partit: Barcelona TV

(Imatges del partit: Diana Martínez)