divendres, 1 de novembre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE CANYELLES

Mentalitat guanyadora

Després d’empatar (2-2) en el camp del líder, el Peralada, el conjunt selvatà afronta una nova jornada de la Primera Catalana, la número 9. El CF Lloret rebrà el CE Canyelles, aquest dissabte, a les 16.00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar. Els lloretencs arriben a la cita amb una considerable dosis de moral, gràcies a les bones sensacions que va deixar el darrer enfrontament. Edu Urdiales seguirà comptant amb baixes. Marc Soler, lesionat, no podrà participar, així com tampoc hi serà present el migcampista Bader. Cristian Cuerva, que ja entrena amb el grup, no ha entrat en la convocatòria. Hèctor Cuenca i Albert “Kutxo”, per la seva part, segueixen amb la seva recuperació.  

Tot i jugar contra un equip de la part baixa, tensió màxima

El Lloret és dotzè, amb 8 punts, mentre que el Canyelles és el penúltim classificat amb 5 punts. El fet de jugar davant un dels conjunts de la part baixa no ha de servir de relaxació i és que l’equip ja va jugar fa dues jornades contra el cuer, el Guíxols, i el resultat va ser d’empat (1-1). Per tant, no hi pot haver excés de confiança i s’han d’assegurar els punts de casa. El Canyelles, malgrat ocupar aquesta setzena posició, és un equip que ha posat les coses complicades a equips cridats a estar a la part alta com el Júpiter, amb el qual va perdre per 3-4, o com el Sabadell “B”, amb el qual va empatar (1-1) en la passada jornada.  

Fran Chamizo: “L’empat a Peralada ens dona aire”

El jugador Fran Chamizo creu que l’equip va sortir reforçat del partit jugat a Peralada i que l’empat obtingut “ens dona aire per afrontar el partit davant el Canyelles”. El jove migcampista assegura conèixer poc de l’equip rival però creu que al Lloret no li ha d’importar, sinó que s’ha de centrar a guanyar sí o sí. “No sé com són, però a casa no podem deixar escapar més punt”, explica. Els inicis són claus en una categoria com la Primera Catalana. Els lloretencs no volen veure volar més punts de Lloret de Mar.

L’àrbitre: Vizcarro Caparrós

Moisés Vizcarro Caparrós, del Comitè de Tarragona. Aquest és l’àrbitre designat per l’enfrontament davant el Canyelles. Al Lloret no li van anar massa bé les coses en l’última vegada que es va trobar amb aquest col·legiat. Va ser la temporada passada al camp de l’Atlètic Horta, amb una derrota per 4-1. Amb ell hi seran els assistents, també de Tarragona, Rhazli Bouchaib i Juan Manuel Villalobos Doblado. Per aquesta jornada, per cert, la Federació ha decretat un minut de silenci en tots els partits de Catalunya, en memòria del porter del Girona “B”, Nil Marín.