dijous, 28 de novembre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - UE LA JONQUERA

Duel de ferits

 

Arriba un nou derbi gironí de la Primera Catalana, entre dos equips que venen de perdre encaixant fins a quatre gols. Lloret i La Jonquera es veuran les cares aquest dissabte, a les 16:00h, amb un sol objectiu: guanyar per allunyar-se de la zona de descens. Els homes d’Edu Urdiales arriben a la cita situats en el tretzè lloc, amb 12 punts, mentre que els de Manuel Cabezos són desens amb 15 punts. Tots dos van perdre en la passada jornada de manera contundent. Els selvatans, per 4-1 a Vic, i els altempordanesos, per 0-4 a casa, davant el Sabadell “B”. En les dues darreres visites de La Jonquera a Lloret, una victòria i un empat. L’any de l’ascens, la temporada 2010/2011, es va vèncer per 2-1 amb els gols de Marc Ribas i Àngel Vadillo. En la temporada passada, empat (1-1), amb un gol d’Albert Marcos.   

El fortí perdut

Dels sis partits jugats a casa, el Lloret només ha estat capaç de guanyar-ne dos, van ser davant el Vilassar de Dalt i el Mollet, en l’inici de competició. La resta d’enfrontaments en el Camp Municipal d’Esports no han acabat amb un resultat positiu i és necessari retrobar-se amb el bon camí a casa. Els lloretencs volen fer gaudir l’afició i amb ambició, motivació i ganes de sumar els tres punts, sortiran al terreny de joc aquest dissabte. Edu Urdiales seguirà comptant amb baixes. La més destacada és la d’Àlex Bertran, que va complir cicle de cinc targetes en la passada jornada davant el Vic i ha estat sancionat amb un partit. Per la seva part, Brian, Cuenca i Kutxo segueixen lesionats i sense poder entrar en convocatòria.

Marc Soler: “Hem de guanyar sí o sí”

El capità de l’equip, Marc Soler, ha assegurat que el Lloret “s’ha de fer fort a casa i no es poden escapar més punts del nostre camp, hem de guanyar sí o sí i començar a escalar posicions”. Reconeix que, a causa de la situació actual, “tothom intentarà, ara, venir a pescar”. Recorda que “els equips que venien a jugar a Lloret sempre patien i estem perdent aquesta essència i l’hem de recuperar”.

L’àrbitre: Puentes Senan


Leminyer Josep Puentes Senan, del Comitè de Tarragona, serà l’encarregat de dirigir el partit entre el Lloret i La Jonquera. L’últim precedent d’un arbitratge d’aquest col·legiat al conjunt lloretenc és més que positiu. Va ser durant la temporada passada, en el camp del FC Sant Quirze, amb un triomf per 1-3. Els assistents que acompanyaran Puentes Senan també pertanyen al mateix comitè. Seran Mohamed Messaoudi i Víctor Tosas Aliaga. En l’apartat de sancions, només el lloretenc Àlex Bertran es perdrà el partit, com hem dit anteriorment.