diumenge, 1 de desembre del 2013

CF LLORET 0 - 3 UE LA JONQUERA

Més punts que s’escapen

El CF Lloret va perdre per 0-3 davant La Jonquera, en un nou enfrontament entre equips de la província de Girona. Els visitants es van avançar ben d’hora, en el minut 2, per mitjà de Fernández. A la represa, Dani va fer dos gols per tancar el partit. Edu Poderoso, del Lloret, va ser expulsat per vermella directa.

La tarda freda i plujosa de dissabte a Lloret de Mar no va acabar amb bon peu. Tot va sortir del revés. Els lloretencs, amb una bona actitud sobre la gespa i amb ganes de regalar una victòria a l’afició, es van trobar, de nou, en un camí sense sortida, fruit de la poca contundència en atac i del joc pràctic de l’equip rival. Els homes d’Edu Urdiales van dur la iniciativa però no van poder finalitzar la majoria de les seves jugades ofensives. La Jonquera, per la seva part, va necessitar molt poc per fer tres gols i marxar amb una victòria del Camp Municipal d’Esports.

Un gol massa matiner

El partit va estar condicionat pel primer gol de La Jonquera, que va obrir el marcador en el minut 2. Va ser en una acció individual de Fernández, que va recollir una pilota dins l’àrea i va aconseguir superar Gianni amb una bona acció de qualitat. Els lloretencs van intentar reaccionar en una acció d’Ángel Vadillo, però la pilota va marxar desviada. El conjunt de Manuel Cabezos esperava en defensa, per sortir al contraatac, mentre que els d’Edu Urdiales intentaven elaborar jugades ofensives sense tenir sort en els darrers metres. Pol Gómez i Àlex Lobo van gaudir d’oportunitats per fer l’empat. També ho va provar Agi, però el porter Gallego va respondre amb bones aturades. Amb el momentani 0-1, es va arribar al descans del partit.

Dani sentencia amb dos gols seguits

La convicció del Lloret no va ser suficient per donar la volta al marcador. La segona meitat va tenir la mateixa tònica dels primers 45 minuts: els locals, amb la pilota en el seu domini i buscant la porteria rival, i els visitants, ben col·locats en defensa, buscant perilloses jugades al contracop. En una d’aquestes contres, la Jonquera va aconseguir el segon, en una acció que va finalitzar el defensa central Dani, rematant dins l’àrea una jugada rival per banda esquerra. Sense temps per pair-ho, el mateix Dani va fer el tercer i definitiu gol de la tarda. Va ser en una llançament llunyà de falta, que va acabar en el fons de la xarxa. Tot i que els locals van seguir buscant el gol, no el van trobar. La notícia negativa, a banda de la derrota, va arribar en forma d’expulsió, en els darrers minuts. Edu Poderoso va veure la vermella directa, en una acció polèmica amb un atacant contrari.

Amb aquest resultat, el Lloret finalitza el cap de setmana amb els mateixos 12 punts. La propera jornada, desplaçament al camp del Girona “B”. Serà diumenge dia 15 de desembre, a les 12:00h, en el Camp Municipal de Vilablareix. Recordem que aquest proper cap de setmana s’atura la competició.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler (Riky, 57’), Poderoso, Dani Rivas, Lobo, Pol Gómez, Ángel (Ivi, 79’), Agi, Cristian (Erik Mahillo, 57’) i Peke (Dani Cuerva, 66’)

UE La Jonquera: Gallego, Berenguel, Jiménez, Dani, Massegú, Rojas (Karim, 57’), Rossell (Jabbie, 57’ (Celiou, 87’)), Gasca, Fernández, Bassols i Anselmo (Jacobs, 80’)

Gols: 0-1 Fernández (2’), 0-2 Dani (63’) i 0-3 Dani (65’)

Àrbitre: Puentes Senan. T.G.: als locals Marc Soler i Sergio, i als visitants Rojas, Anselmo i Berenguel. T.V.: expulsat, per vermella directa, Poderoso, del Lloret (88’).

Incidències: Jornada 13 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).