dijous, 21 de novembre del 2013

LA PRÈVIA: VIC UE - CF LLORET

Amb la mateixa idea, però amb més contundència

Ens hi tornem a posar amb una nova jornada de la Primera Catalana, la número 12. El Lloret d’Edu Urdiales es desplaçarà al camp del Vic per jugar aquest diumenge, a partir de les 16:30h. Com sempre, un partit complicat davant un rival que ve de perdre per 2-0 al camp del Sabadell “B”, trencant una important ratxa de quatre victòries consecutives. Els homes de Dani Juvany són els setens classificats, amb 17 punts. Els lloretencs en tenen 5 menys i es col·loquen dotzens. L’últim resultat dels homes d’Urdiales va ser, també, una derrota, davant el Granollers, per 1-3. Tots dos arriben ferits i voldran refer-se. Els selvatans, a més, amb la necessitat de puntuar per tal d’agafar aire i situar-se en un lloc més còmode.

L’optimisme de jugar fora

Les dues darreres sortides del conjunt lloretenc han servit per sumar quatre punts. Lluny del Camp Municipal d’Esports, van aconseguir empatar (2-2) davant el líder de la categoria, el Peralada, i van aconseguir una important golejada (0-7) a Terrassa davant el San Cristóbal. Aquests resultats han permès obtenir una visió diferent a la dels primers enfrontaments, on l’equip no trobava el camí correcte per puntuar com a visitant. Veurem si aquesta petita ratxa es pot allargar a Vic, en un encontre pel qual, si ho decideix Edu Urdiales, podria tornar a escena el capità Marc Soler, que ha superat la seva lesió al genoll i que entrena amb normalitat al costat de la resta de companys. Seguiran fora de combat Albert “Kutxo”, Hèctor Cuenca i Brian Figliamonte.

Àlex Bertran torna a Vic

Serà un partit especial per Àlex Bertran. El lloretenc, abans de jugar en el primer equip, va formar part del Vic. Ho va fer a l’edat de 22 anys, durant dues temporades. En aquesta ocasió, Bertran tornarà a la que ha estat una de les seves cases futbolístiques i on hi guarda amics com el capità del conjunt osonenc, Ramón Carrascal.

L’àrbitre: Marcelino Gràcia

El lleidetà Axel Marcelino Gràcia ha estat el designat per dirigir el partit entre el Lloret i el Vic. Estarà acompanyat pels assistents, també del Comitè de Lleida, Jorge Hoyas Gómez i David Franch Cabrerizo. En el capítol de sancions, cap per part del Lloret i un castigat pel Vic. És Roger Casas, que ha estat sancionat amb un partit a causa de la seva expulsió per doble groga en la passada jornada a Sabadell.