dilluns, 25 de novembre del 2013

VIC UE 4 - 1 CF LLORET

Gerro d’aigua freda

Derrota del CF Lloret per 4-1 davant el Vic UE, en la jornada 12 de la Primera Catalana. Berrocal i Verdaguer van avançar els rivals però Agi va aconseguir retallar distàncies. Tot i així, Bauli, encara en el primer temps, va fer el tercer pels locals. El partit el va tancar Serra amb el quart i definitiu gol.

Tarda freda, molt freda, la de diumenge en el Municipal de Vic. Els homes d’Edu Urdiales no van ser capaços de trobar-se còmodes sobre el terreny de joc davant d’un Vic que, amb un joc pràctic i sense massa vistositat, va aconseguir neutralitzar el joc dels lloretencs. Els de Dani Juvany, amb dos gols pràcticament seguits, van deixar tocats als selvatans que no van estar encertats ni atac ni en defensa. Ara, és el moment de no abaixar els braços. Dissabte vinent, davant La Jonquera, l’equip ha de reviscolar, i és que la zona de descens torna a estar molt a prop. Ara mateix, el Lloret té els mateixos 12 punts que l’Avià, que és qui marca la zona del pitjor cinquè, i es troba a només 2 punts de Guíxols i Farners, en zona de descens directe.

Un primer quart d’hora de desconcert

El Vic va aprofitar la primera ocasió per obrir el marcador. Va ser a pilota aturada, en un bon llançament de falta directa de Berrocal. El gol va fer mal al Lloret, que va veure com Bauli, un minut més tard, enviava la pilota al pal. El 2-0 va arribar poc després, en el 14’. Verdaguer va veure avançat Gianni i el va sorprendre, amb un xut des de quaranta metres, que va acabar en el fons de la xarxa. Peke, amb un xut alt, i Bader i Cristian en llançaments de falta, van intentar retallar distàncies, però va ser Agi qui ho va aconseguir. El fins ara màxim golejador de l’equip va firmar el seu setè gol, regatejant el porter rival Tubau i donant esperances als seus. L’optimisme va durar poc. Una errada defensiva va provocar el tercer gol del Vic, que va arribar gràcies a Bauli, en un xut dins l’àrea. El resultat al descans era de 3-1, amb moltes coses a millorar de cara a la represa.

Sense opcions

En el segon temps va seguir la mateixa dinàmica. Massa imprecisions davant d’un Vic amb les idees clares. En el 48’ de partit, Serra va fer el que seria el definitiu 4-1, aprofitant un rebuig de la defensa lloretenca en una acció d’estratègia rival, en una falta diagonal. A partir d’aquí, el partit va morir i cap dels dos equips va protagonitzar accions destacades. Els locals van acabar amb un home menys, a causa de l’expulsió, per doble amonestació, d’Adrià Tuneu, en el tram final de l’encontre. Agi, pel Lloret, va acabar lesionat a causa d’una forta entrada, en una jugada personal per banda dreta. El partit va finalitzar amb un xut de Peke, a la mitja volta, dins l’àrea, que va enviar a córner el porter Tubau.

Aquest resultat deixa l’equip en el tretzè lloc, amb 12 punts. La propera jornada, els homes d’Edu Urdiales jugaran a casa davant l’UE La Jonquera. Serà dissabte, a les 16:00h, en el Camp Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

Vic UE: Tubau, Carrascal (Saus, 66’), Pla, Verdaguer (Coll, 59’), Segales (Serra, 46’), Coll, Puigdesens, Tuneu, Béjar (Barnils, 78’), Berrocal i Bauli (Vall, 66’)

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Sergio, Poderoso, Àlex Bertran, Pol Gómez (Ivi, 60’), Ángel (Lobo, 60’), Agi, Bader (Dani Cuerva, 46’), Cristian (Dani Rivas, 60’) i Peke

Gols: 1-0 Berrocal (10’), 2-0 Verdaguer (14’), 2-1 Agi (28’), 3-1 Bauli (32’) i 4-1 Serra (48’)

Àrbitre: Marcelino Gràcia. T.G.: als locals Verdaguer, Berrocal i Coll, i als visitants Ángel, Cristian, Àlex Bertran i Ivi. T.V.: expulsat, per doble groga, Tuneu, del Vic (84’).

Incidències: Jornada 12 de la Primera Catalana. Camp Municipal (Vic).