diumenge, 22 de desembre del 2013

CF LLORET 3 - 3 CE BANYOLES

Qüestió d’orgull

Empat (3-3) entre Lloret i Banyoles en l’últim partit de l’any, corresponent a la jornada 15 de la Primera Catalana. Erik va avançar als locals però dos gols d’estratègia d’Oriol Pla van portar la victòria rival al descans, de manera momentània. A la represa, Marc Soler va empatar però Latorre va tornar a posar per davant al conjunt banyolí. En el temps afegit, un gol de Cristian Cuerva va servir per rescatar un punt.

El Lloret pot marxar amb el cap ben alt a les vacances malgrat fer-ho en zona de descens i sense acabar de trobar el camí de la victòria. Els homes d’Edu Urdiales van tornar a mostrar una gran imatge davant un equip amb molt potencial com el Banyoles, de la mateixa manera que ho va fer a Vilablareix davant el Girona “B”. Els lloretencs sempre van dur la iniciativa en el joc i van saber aixecar-se en els mals moments que li va presentar el joc. L’orgull de lluitar fins el final per la victòria va fer que la grada gaudís d’un partit ple d’emoció, gols i polèmica per acabar l’any 2013, amb l’esperança que el 2014 serà molt millor si el Lloret és capaç de mantenir aquesta intensitat i actitud en el seu joc.

La maledicció de la pilota aturada

Un ritme molt alt i una gran intensitat. Això es va poder veure per part del Lloret en els primers vint minuts de partit. El primer gol va arribar en el tram inicial, en el minut 9. Àlex Bertran va centrar des de banda esquerra i Erik Mahillo va aprofitar el rebuig de la defensa per fer el primer gol de la tarda, i el segon consecutiu del seu compte particular. Eren minuts d’absolut domini lloretenc davant un Banyoles desorientat que va anar agafant ritme poc a poc. En el 22’, un servei de córner, en gairebé la primera aproximació dels visitants a l’àrea de Gianni, va acabar amb l’1-1, amb un gol d’Oriol Pla, de cap. Els de Marc Matamala es va créixer i, quatre minuts més tard, van donar la volta al marcador amb el segon gol. L’autor va ser, de nou, Pla, rematant de cap una nova jugada d’estratègia, en una falta diagonal. Els banyolins van agafar confiança i el Lloret va haver de treballar el doble per intentar aturar les constants internades dels jugadors visitants. El marcador, fins el descans, ja no es va moure.

Totalment convençuts

L’equip volia aixecar aquesta situació i així va ser, malgrat que no va poder arribar la victòria. En els primers minuts es va veure un Lloret que va sortir a mossegar i amb les idees molt clares. L’empat momentani va arribar en el 66’. Va ser en una acció de falta, que va llançar de manera magistral el capità Marc Soler, enviant la pilota al fons de la porteria per tot l’escaire de la porteria de Moreno. Un gran gol que va fer aixecar l’equip i l’afició i, a partir d’aquí, els lloretencs van ser els dominadors absoluts del partit, amb múltiples arribades a l’àrea contrària sense tenir encert en la rematada final. I qui perdona ho acaba pagant. Latorre, a la mitja volta, va fer el 2-3 en el minut 78, però els d’Edu Urdiales no va abaixar els braços i van seguir endavant. L’àrbitre del partit, Vilaró Alarcón, que no va tenir el seu millor dia, va decidir anul·lar un gol a Pol Gómez, per fora de joc. Però l’empat havia d’arribar i va ser en el temps afegit, en una rematada dins l’àrea de Cristian Cuerva, que va servir per fer el definitiu 3-3.

El Lloret finalitza la jornada en el setzè lloc, amb 14 punts. La lliga es reprendrà diumenge 12 de gener, dia en què els homes d’Edu Urdiales es desplaçaran fins al camp de l’Avià.

CF Lloret: Gianni, Sergio, Marc Soler, Lobo, Àlex Bertran, Pol Gómez, Ángel (Cristian, 80’), Erik Mahillo (Ivi, 69’), Riky, Agi i Peke

CE Banyoles: Moreno, Pla, González, Teixidor, Massó (Pagés, 76’), Aja, Latorre (Banal, 80’), Corominas, Nierga (Garangou, 63’), Casanova (Corbalán, 63’) i Bayot (Quiñones, 76’)

Gols: 1-0 Erik Mahillo (9’), 1-1 Pla (22’), 1-2 Pla (26’), 2-2 Marc Soler (66’), 2-3 Latorre (78’) i 3-3 Cristian (90’)

Àrbitre: Vilaró Alarcón. T.G.: als locals Ángel, Pol Gómez, Dani Cuerva i Marc Soler. T.V.: expulsat, per vermella directa, Dani Rivas, del Lloret, quan es trobava a la banqueta (90’).

Incidències: Jornada 15 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)