dijous, 19 de desembre del 2013

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE BANYOLES


Fem-la bona

Partit molt important el que haurà d’afrontar el CF Lloret abans de les vacances de Nadal. Aquest dissabte, a les 16:00h, arriba el Banyoles al Camp Municipal d’Esports i els selvatans volen confirmar les bones sensacions que va deixar el partit de la passada jornada davant el Girona “B”, amb un empat (2-2). Els homes d’Edu Urdiales ocupen la catorzena posició de la Primera Catalana. Els de Marc Matalama, per la seva part, vénen de perdre per 1-2 davant el Sabadell “B” però es troben situats en el sisè lloc, amb 22 punts. Tots dos equips han entrat en una mala dinàmica de resultats en les darreres jornades. Els lloretencs fa quatre partits que no guanyen, mentre que els banyolins en fa tres que no coneixen la victòria.   

Jornada de portes obertes

És l’últim partit del 2013 i la plantilla vol comptar amb el suport de tota l’afició. Es per això que el partit davant el Banyoles serà amb entrada lliure a tothom. L’equip necessita tornar a guanyar a casa. No ho fa des de la jornada 4, en la què va superar el Mollet per un marcador de 3-2. La resta de resultats han estat negatius i és un fet que està penalitzant l’equip d’Edu Urdiales. El tècnic, per aquesta cita, encara compta amb diverses baixes: Poderoso està sancionat, i Jordi Valls, Bader, Cuenca, Brian i Kutxo formen la llista de lesionats. Kutxo, per cert, va ser operat amb èxit la passada setmana i ja inicia el compte enrere per la seva recuperació.

Pol Gómez: “És un partit vital per anar amb tranquil·litat a les vacances”

El migcampista Pol Gómez considera que el Banyoles és un dels equips més forts de la categoria. “Potser a la gent li pot sorprendre, perquè ha pujat de Segona Catalana, però juguen molt bé”, assegura. El lloretenc creu que “és un partit vital per anar a les vacances amb tranquil·litat i donar una alegria a la gent que ens recolza”. Gómez reconeix que “nosaltres som els primers que sabem que no hem tret els resultats que volíem. El treball en els entrenaments és bo però falta representar-ho i enllaçar dos o tres partits seguits bons per fer creure que el Lloret mereix estar més amunt”.

L’àrbitre: Vilaró Alarcón

Josep Vilaró Alarcón, del Comitè de Lleida, és l’àrbitre designat per dirigir aquest derbi gironí entre el Lloret i el Banyoles. Amb ell hi seran presents els assistents Jesús Gimeno Solans i Calin Barta, del mateix col·legi. Hi ha dos sancionats, un per cada banda. En el Lloret, Edu Poderoso no podrà jugar perquè encara li resta un partit de sanció. En el Banyoles, Jordi Vila ha estat sancionat amb un encontre per acumulació d’amonestacions.