diumenge, 26 de gener del 2014

CF LLORET 2 - 0 CD MONTCADA


Havia d’arribar


El CF Lloret va superar per 2-0 el CD Montcada en l’inici de la segona volta, en la jornada 18 de la Primera Catalana. Els gols van arribar en el segon temps. Riky, de penal, i Erik Mahillo van ser els golejadors lloretencs. L’equip d’Edu Urdiales va patir la lesió d’Ivi Sebastián.

Aquells “petits detalls” dels què sempre parlava un ex jugador del Lloret, ara a la Vidrerenca, Albert Batllosera, eren els culpables de la dinàmica negativa de resultats que vivia el conjunt selvatà. El joc era bo i la intensitat més que adient. Aquest dissabte es va repetir la història, però amb l’afegit de l’encert golejador i la seguretat defensiva per deixar la porteria a zero. Tot junt va acabar produint la victòria dels homes d’Edu Urdiales, que respiren i afrontaran amb més confiança aquesta segona volta. El Montcada es va quedar sense opcions en el Camp Municipal d’Esports, que va tornar a gaudir d’una bona tarda de futbol. A més, els resultats dels rivals directes han acompanyat i el Lloret finalitza aquesta jornada fora dels llocs de descens directe.

La lesió d’Ivi, abans del descans, va marcar el primer temps

De nou, la tarda començava amb la mateixa idea en la ment dels jugadors lloretencs: guanyar o guanyar, no valia res més. Des del primer minut de joc, el Montcada va comprovar quin era el ritme del Lloret i que haurien de suar si volien sumar algun punt. Els homes de Salvañá van gaudir de les primeres ocasions, amb dos xuts llunyans en el primer quart d’hora però, a partir d’aquí, les oportunitats van ser pels jugadors d’Edu Urdiales. L’acció més destacada va estar protagonitzada per Riky, que va deixar sol Ivi davant el porter després d’una magistral individualitat. La jugada, però, no va acabar en gol, com tampoc altres intents de Peke i Erik Mahillo. Just abans del descans va arribar la notícia negativa de la tarda, la lesió d’Ivi Sebastián, quan aquest es proposava donar continuïtat a un contraatac dels locals.

Riky, Erik i un Lloret molt superior

La segona meitat va comptar amb la mateixa tònica. El Lloret era el dominador de la pilota però el gol no arribava. En el minut 60, però, Peke va ser objecte d’un penal que va assenyalar l’àrbitre Roig Antoja. Riky, sense nerviosisme i amb la qualitat que el caracteritza, va ser l’encarregat de materialitzar la pena màxima per posar per davant als lloretencs. El gol va donar molta més confiança als homes d’Edu Urdiales, que van seguir buscant la porteria rival. El segon i definitiu gol va arribar per mitjà d’Erik Mahillo. El jove jugador, en el minut 74, va aprofitar un rebuig de la defensa rival per fer el 2-0 i firmar el seu tercer gol oficial a la Primera Catalana. El Montcada, per la seva part, va decidir buscar la porteria de Gianni de manera descarada però es va trobar amb perilloses jugades al contraatac dels selvatans, que no van poder ampliar el seu compte golejador però que van assegurar tres punts molt necessaris de cara a seguir lluitant per la permanència en aquesta segona volta de campionat.

L’equip acaba la jornada catorzè, amb 18 punts. El proper cap de setmana, desplaçament al camp del CE Vilassar de Dalt. Serà diumenge, a les 12:00h.  


CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler (Brian, 75’), Lobo, Ivi (Agi, 46’), Erik Mahillo (Bader, 75’), Riky (Cristian, 83’) i Peke (Dani Cuerva, 86’)

CD Montcada: Buetas, Carmona (Hospital, 62’), Leal, Pacheco (Alliaume, 68’), Romero, Vila, Armengol, González, Lordán, Casado i Gascón (Morera, 75’)

Gols: 1-0 Riky (p.) (60’) i 2-0 Erik Mahillo (74’)

Àrbitre: Roig Antoja (Maresme). T.G.: als locals Marc Soler, Lobo, Bader, Àlex Bertran i Cristian, i als visitants Armengol, Carmona, González i Leal

Incidències: Jornada 18 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l’inici del partit es va guardar un minut de silenci en memòria del pare del jugador Pep Velayos, del Juvenil “A”.


(Imatges del partit: Diana Martínez)