dijous, 23 de gener del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CD MONTCADA


La primera final de la segona volta

Un cop finalitzada la primera volta del campionat de la Primera Catalana, comencen els partits de tornada. Arriba el Montcada i els lloretencs hauran d’afrontar aquest partit com una autèntica final, i és que la permanència a la categoria es presenta, cada setmana, més dura. L’equip de Jordi Salvañá arriba a la cita després d’encaixar un contundent 3-0 en el camp del Sabadell “B”, i situats en el novè lloc de la classificació, amb 23 punts. A 8 punt de distància es troba el conjunt d’Edu Urdiales, que és setzè, amb 15 punts, i que ve d’empatar davant el Llefià (1-1). En les dues darreres visites del Montcada a Lloret de Mar, una victòria per 2-1, la temporada 2011/2012, i una derrota per 0-3, la temporada passada.  

Edu Urdiales recupera Riky

Tot i comptar amb les baixes per sanció de Sergio Ordóñez, Pol Gómez i Dani Rivas, i Albert “Kutxo” i Hèctor Cuenca per lesió, Edu Urdiales recuperarà un dels jugadors més utilitzats en les darreres jornades. Torna Riky, que podria recuperar la titularitat si així ho considera l’entrenador. Amb la baixa d’Ordóñez, també podria tornar a l’equip inicial Jordi Valls, que ja s’ha recuperat totalment de la seva lesió. Com sempre, Urdiales no donarà a conèixer l’alineació fins l’últim moment; una alineació que pot presentar múltiples combinacions, en especial en la part ofensiva, on els davanters Rubén “Peke” i Agi volen retrobar-se amb el gol.

Edu Urdiales: “la sort no està de cara, però la canviarem amb treball”

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, assegura que el partit davant el Montcada serà “una altra guerra”. Considera que el conjunt rival és “un equip dur, molt agressiu i nosaltres haurem de fer un partit com el del Llefià, cometen els mínims errors i esperant que no hi hagi expulsions tan rigoroses com la de la setmana passada”. El tècnic explica que els jugadors lloretencs “porten un mes entrenant com lleons i s’ho deixen tot en el camp”. Urdiales considera que “aquest equip es mereix ja un premi, perquè l’esforç és immens” i afegeix que “la sort no està de cara, però la canviarem amb treball”.

L’àrbitre: Roig Antoja

Aleix Roig Antoja, del Col·legi del Maresme, serà l’encarregat d’impartir justícia en aquest enfrontament davant el Montcada. Només hi ha un precedent amb aquest àrbitre pel conjunt lloretenc i el trobem en el partit amistós de pretemporada davant el Llagostera, d’aquest passat mes d’agost, on el Lloret va caure per 0-1. Els assistents seran Ignacio Bosca Salvador i David Cano Martín, també del Maresme. En l’apartat de sancions, Sergio Ordóñez, del Lloret, ha estat castigat amb un partit per la seva expulsió per doble groga davant el Llefià. Els rivals no podran comptar amb el jugador Cristian Cifuentes, sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions.