dijous, 30 de gener del 2014

LA PRÈVIA: CE VILASSAR DALT - CF LLORET


No ens aturem

Després de superar per 2-0 el Montcada durant la passada jornada, el CF Lloret afronta un altre duel contra un rival directe, en aquest cas el CE Vilassar de Dalt. Els homes d’Edu Urdiales van aconseguir sortir dels llocs de descens directe però ara volen seguir escalant posicions i assegurar els punts que els donin tranquil·litat per no patir en el tram final de competició. L’equip contrari, entrenat per Pedro Quijada, ve de perdre per 1-0 a Ca N’Oriac, davant el Sabadell “B”, i se situa en l’onzè lloc, amb 21 punts. Els lloretencs són catorzens, amb 18. Una victòria selvatana els faria empatar a punts en la classificació. Aquest interessant partit es jugarà diumenge, a les 12:00h. En l’enfrontament de la passada temporada, el Lloret va deixar escapar dos punts en el temps afegit (1-1). El resultat de la primera volta va ser de victòria lloretenca per 3-0.

Guanyar dos partits seguits, l’assignatura pendent

El conjunt lloretenc no ha estat encara capaç d’encarrilar dues victòries consecutives en la present temporada i aquest diumenge tindrà l’oportunitat de fer-ho. A més, els partits com a visitant no són sinònim de bons resultats per els homes d’Edu Urdiales, que només han guanyat un partit (davant el San Cristóbal) i han empatat dos (contra Peralada i Girona “B”). Aquesta jornada, a Vilassar de Dalt, el Lloret vol demostrar que la victòria davant el Montcada no va ser casualitat i que l’equip ha trobat el camí que el portarà a assolir la permanència i a col·locar-se en el lloc de la classificació que realment li pertoca.  

Edu Urdiales: “El Vilassar és un equip imprevisible”

L’entrenador de l’equip lloretenc considera que el Vilassar de Dalt, quan juga a casa, és un equip molt dur. “Són molt perillosos, tenen gent molt ràpida i van bé en el joc aeri”, explica. Urdiales assegura que els jugadors rivals “no paren de lluitar en els 90 minuts” i que el Lloret haurà de suar i treballar de valent per aconseguir la victòria. “El Vilassar és un equip imprevisible i ens posarà les coses difícils, segur”, afegeix.

L’àrbitre: Piñol Bautista

Per dirigir aquest enfrontament, el Comitè d’Àrbitres ha designat Albert Piñol Bautista, del Col·legi de Tortosa. Serà la primera vegada que el Lloret es trobarà amb aquest àrbitre. Els assistents seran Diego Ruedas Cuenca i Víctor Mars Moreno. L’apartat de sancions, en aquesta jornada, només afecta al conjunt d’Edu Urdiales, que perd tres efectius per acumulació d’amonestacions. Són Marc Soler, Bader i Àlex Lobo.