dilluns, 3 de febrer del 2014

CE VILASSAR DALT 1 - 1 CF LLORET

Lluitant fins al final

El CF Lloret va empatar (1-1) en el Municipal de Vallmorena davant el Vilassar de Dalt en un altre enfrontament directe amb un rival que també lluita per la permanència. Sergio Ordóñez, en el 26’, va avançar als homes d’Edu Urdiales, però David Rodríguez, en el minut 58, va fer l’empat.

Tot i que cap dels dos equips va quedar content amb l’empat, aquest va ser, segurament, el resultat més just. Malgrat l’ambició del Lloret d’anar en busca de la victòria, el punt obtingut en aquesta jornada pot resultar molt important de cara al futur més pròxim. El temps dirà sí l’empat és positiu o no ho és. L’equip lloretenc es va tornar a mostrar molt intens, amb bones estones de futbol, i amb una gran actitud per seguir endavant amb el seu objectiu. A causa de les baixes, Edu Urdiales va tornar a comptar amb dos jugadors del Juvenil “A”, que són habituals en entrenaments i alguna convocatòria. Són Narcís Caballero, que va a tornar a gaudir de minuts, i Pere Domínguez.

L’estratègia, a favor en aquesta ocasió

Els homes d’Edu Urdiales van treure petroli durant el primer temps en una acció d’estratègia, que va suposar el 0-1 momentani, obra de Sergio Ordóñez. Va ser en el minut 26, en el remat d’una falta diagonal van servida pel jove Erik Mahillo. El Lloret es va avançar en una primera part amb domini altern però amb poques opcions de gol. Els Vilassar va provar sort en accions a pilota aturada, sense encert. Per la seva part, els lloretencs van gaudir de les millors oportunitats per mitjà d’Erik Mahillo. La més destacada va arribar just abans del descans, en un xut al travesser que es va poder convertir en el segon gol del partit. Tot es decidiria en el segon temps, entre dos equips que van demostrar la necessitat de sumar la victòria.

El Vilassar també va respondre amb una pilota aturada

El Lloret va sortir en el segon temps en busca de la sentència davant d’un Vilassar que es va mostrar molt més agressiu després del descans. Els locals van començar a provar fortuna i van trobar l’empat en una falta diagonal, llançada directament a porteria, per mitjà de Rodríguez. Amb més de 30 minuts per endavant, tots dos conjunts van decidir buscar el triomf, amb la convicció que l’empat no era un bon resultat per cap dels dos. Els homes d’Edu Urdiales, amb ambició, van poder fer el segon en accions de Brian i Agi, però el porter local Chueca va aparèixer amb grans intervencions, de la mateixa manera que Gianni, que va salvar als seus amb una gran aturada. Els darrers minuts van estar marcats per la tensió del resultat i, tot i que els dos conjunts van intentar desfer l’empat, el marcador ja no es va moure.

L’equip acaba la jornada en el quinzè lloc, amb 19 punts. Dissabte vinent, partit a casa davant el CE Júpiter. Serà, atenció, i com a novetat, a les 17:00h, l’horari oficial del CF Lloret com a local fins a final de temporada.

CE Vilassar Dalt: Romera (Chueca, 29’), Yustos, Núñez, Nil Victoria, Pol Victoria (Reyes, 46’), Touray (Molina, 73’), Zerouali, Martín, Rodríguez, Almazán i Aguilar (Yassin, 29’ (Parcerisas, 69’))

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Sergio, Pol Gómez (Narcís, 88’), Erik Mahillo (Agi, 73’), Riky, Cristian (Brian, 61’) i Peke

Gols: 0-1 Sergio (26’) i 1-1 Rodríguez (58’)

Àrbitre: Piñol Bautista (Tortosa). T.G.: als locals Reyes, Yustos, Núñez, Almazán, Martín, Zerouali i Molina, i als visitants Cristian, Àlex Bertran, Gianni i Erik Mahillo.

Incidències: Jornada 19 de la Primera Catalana. Camp Municipal de Vallmorena (Vilassar de Dalt).

(Imatges del partit: Diana Martínez)