dijous, 9 de gener del 2014

LA PRÈVIA: UE AVIÀ - CF LLORET


Energies renovades

Un cop finalitzades les vacances de Nadal, torna la competició a la Primera Catalana i ho fa amb un duel molt interessant entre dos rivals directes en la lluita per mantenir la categoria. Avià i Lloret es veuran les cares aquest diumenge, a les 12 del migdia, en busca de tres punts que els permetin agafar aire. Els rivals són quinzens, amb 16 punts, i vénen de guanyar en el camp del Sabadell “B” (1-2). Per la seva part, els homes d’Edu Urdiales són setzens, amb 14 punts, i arriben a la cita després d’aconseguir un empat davant el Banyoles (3-3). Els lloretencs no han pogut guanyar en cap dels dos darrers enfrontaments al camp de l’Avià. La temporada passada, derrota per 2-1, mentre que en la campanya 2011/2012 els selvatans també van caure pel mateix resultat.  

Dani Rivas, sancionat amb 5 partits

El Comitè de Competició ha decidit castigar durament Dani Rivas per la targeta vermella que va veure en la passada jornada davant el Banyoles. El lateral esquerrà haurà d’estar cinc partits sense poder jugar. És la notícia més destacada d’una setmana d’entrenaments que ha comptat, també, amb aspectes positius. Jordi Valls i Brian Figliamonte podrien retornar aquest diumenge, si així ho decideix el tècnic Edu Urdiales; ja han superat les seves respectives lesions. Per la seva part, Albert “Kutxo” ha tornat a entrenar amb el grup, després de superar una operació, tot i que encara és aviat per a que torni a jugar. Un altre retorn és el d’Edu Poderoso, que ja ha complert els dos partits de sanció que tenia pendents i estarà disponible per aquesta jornada.

Edu Urdiales: “Aquest partit és mitja vida”

L’entrenador de l’equip, Edu Urdiales, ha volgut donar molta importància a l’enfrontament d’aquest diumenge davant l’Avià. Considera que “aquest partit, per nosaltres, és mitja vida”. Assegura que “des de que va acabar el partit del Banyoles ja estàvem pensant en aquest partit”. Urdiales confia en els seus jugadors, afirma que “aquest equip te molt a dir i, passi el que passi, ens deixarem la vida per salvar la categoria. Tenim uns jugadors que ho donaran tot pel club”.

L’àrbitre: Castro Sánchez

El lleidatà Sergio Castro Sánchez ha estat l’àrbitre designat per dirigir aquest enfrontament. Hi ha dos precedents de la passada temporada pel Lloret amb aquest col·legiat: una victòria per 2-1 davant el Mollet i un empat (1-1) al camp del Vilassar de Dalt. L’acompanyaran els assistents Santiago Iglesias Oliva i Sergio Alegre López. En l’apartat de sancions, un per cada banda. Pels lloretencs, com ja hem comentat, Dani Rivas ha estat sancionat amb cinc partits, mentre que l’entrenador de l’Avià, Víctor Vera, no podrà comptar amb David Sánchez, que té un partit de sanció.