dilluns, 13 de gener del 2014

UE AVIÀ 1 - 0 CF LLORET


Ni encert ni fortuna

El Club de Futbol Lloret va caure per la mínima al camp de l’UE Avià (1-0) i fa un pas enrere en la seva lluita per la permanència. Els rivals es van endur el partit gràcies a un gol de Sergio Domínguez (29’), a la sortida d’un córner, i que va ser el reflex de la mala fortuna que persegueix l’equip d’un Edu Urdiales que va acabar expulsat, juntament amb els jugadors Riky Serralunga i Pol Gómez.

Els desplaçaments al camp de l’Avià acostumen a acabar amb derrota i així va ser, per tercer any consecutiu. Els lloretencs arribaven amb les piles carregades i després d’oferir una bona imatge davant el Banyoles, abans de les vacances de Nadal. Els homes d’Edu Urdiales no van renunciar mai a l’atac i van buscar tres punts que eren molt necessaris però que finalment no es van obtenir. De nou, l’equip rival va necessitar molt poc per aconseguir batre la porteria lloretenca. En aquesta ocasió, com a novetat, el porter titular va ser Isma Marín, en detriment de Gianni Cassaro, que no va poder completar la setmana d’entrenaments. El jove lloretenc, que l’any passat va finalitzar la seva etapa de juvenil, es va mostrar molt segur i atent en les seves accions però no va poder mantenir el portal a zero en el seu debut oficial a la Primera Catalana.

A pilota aturada, per enèsima vegada

Un dels mals del Lloret aquesta temporada és la quantitat de gols que està encaixant a pilota aturada. L’Avià ha estat l’últim equip que s’ha aprofitat d’aquesta situació. Després d’un primer tram molt competit on els lloretencs van ser qui més domini de l’esfèrica van mostrar, els rivals es van avançar abans d’arribar a la mitja hora de joc. Va ser en un córner que va rematar, després d’un refús, Sergio Domínguez. Darrerament, la mala sort és companya del Lloret i la pilota va tocar en Riky, seguidament en el pal, i va entrar dins la porteria lloretenca, sense que Isma Marín pogués fer res per evitar-ho. Amb l’1-0, els locals van renunciar a l’atac i es van preocupar més d’aguantar el marcador, davant la insistència visitant per arribar al descans, com a mínim, amb un empat, però sense encert.

Ball de targetes i expulsions

La segona part va estar marcada per la polèmica actuació del col·legiat lleidatà Castro Sánchez, amb l’afegit de l’excés de protagonisme que va mostrar l’assistent Iglesias Oliva. Aquest últim va ser el causant de l’expulsió de l’entrenador Edu Urdiales. Més tard, l’Avià es va quedar amb un home menys en veure la doble groga el seu jugador Guijarro. I en el tram final, per part del Lloret, Riky i Pol Gómez van haver de marxar abans d’hora. Però s’estava jugant la segona meitat d’un partit que els lloretencs necessitaven empatar. Van disposar de diverses opcions de gol però hi va mancar fortuna, mentre que els locals van defensar el marcador i només van sortir en busca de l’àrea d’Isma amb jugades al contraatac. En els darrers minuts, els selvatans van disposar d’una falta frontal però el llançament de Fran Chamizo no va trobar porteria. L’Avià es va quedar amb els tres punts.

Amb aquest resultat, l’equip es manté en el setzè lloc de la classificació, amb 14 punts. Dissabte vinent, última jornada de la primera volta. Serà a casa davant la Unificació Llefià. Com sempre, a les 16:00h.  

UE Avià: García, Lorca, Torres, Revilla, González, Guijarro, Noguera, Armengol (Ratera, 72’), Santamaria (Cortizo, 66’), Domínguez, Pintó

CF Lloret: Isma, Sergio, Ángel (Chamizo, 88’), Poderoso, Àlex Bertran, Pol Gómez, Riky, Ivi (Dani Cuerva, 81’), Erik Mahillo (Cristian, 66’), Agi (Bader, 59’) i Peke

Gol: 1-0 Domínguez (29’)

Àrbitre: Castro Sánchez (Lleida). T.G.: als locals Torres, Armengol, Domínguez, Pintó, Santamaria i Cortizo, i als visitants Poderoso, Ángel i Ivi. T.V.: expulsats, per doble amonestació, Guijarro (61’) de l’Avià, i Riky (84’) del Lloret. Amb vermella directa, el lloretenc Pol Gómez (85’) i l’entrenador selvatà Edu Urdiales (54’).

Incidències: Jornada 16 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).