dilluns, 24 de febrer del 2014

CF LLORET 1 - 2 CE SABADELL "B"


La pilota aturada i Carrero Romera condemnen el Lloret


Derrota del CF Lloret per 1-2 davant el CE Sabadell “B”, en el partit corresponent a la jornada 22 de la Primera Catalana. Noguera, en el 17’, va avançar als visitants, però els lloretencs van empatar en l’inici de la represa, amb un gol de Bader. En el minut 52, Buba va fer el gol de la victòria pels sabadellencs, que torna a deixar al Lloret a prop dels llocs de descens.

El conjunt lloretenc va trencar la seva dinàmica positiva de resultats a casa amb una derrota davant el segon classificat. El Lloret, malgrat la derrota, va tornar a mostrar que està al nivell de la categoria, però, de nou, va ser penalitzat per la falta de concentració en les jugades d’estratègia. Dues faltes diagonals, molt semblants, van provocar que els homes d’Edu Urdiales deixessin escapar un Sabadell “B” que no es va mostrar còmode sobre el terreny de joc del Camp Municipal d’Esports. Com afegit, l’àrbitre Carrero Romera va contribuir amb diverses decisions polèmiques: dos possibles fores de joc en els gols visitants, unes mans dins l’àrea sabadellenca que no va considerar com a penal i un desigual criteri a l’hora d’assenyalar faltes i mostrar targetes.   

Els sabadellencs s’avancen en una acció d’estratègia

Primera part molt disputada entre lloretencs i sabadellencs. La primera ocasió clara de gol va arribar en el tram inicial però Gianni va respondre amb una gran aturada. El Sabadell “B” va fer bona la seva segona aproximació de perill, en el minut 17, per inaugurar el marcador. L’autor del gol va ser Noguera, que va rematar el rebuig de Gianni en una falta diagonal on els homes d’Edu Urdiales no van estar encertats en les marques i on es va demanar fora de joc. Carrero Romera va donar el gol com a vàlid, tot i les protestes, i el Lloret es va posar mans a la obra. Àlex Bertran i Bader van provar fortuna amb xuts des de fora l’àrea que van marxar desviats i Agi va poder quedar-se sol davant el porter rival Tienda, però un defensor visitant va estar més ràpid que el pitxitxi lloretenc. El primer temps va finalitzar amb el momentani 0-1.

Ambició d’empat amb indignació final

Només dos minuts va necessitar el Lloret per empatar el partit. Bader, en el 47’, va rematar, de primeres, una pilota penjada dins l’àrea per superar Tienda i fer la igualada. El gol semblava que donaria molta moral però la festa local va durar ben poc, només cinc minuts. En el 52’, una nova falta diagonal va suposar el que acabaria sent el definitiu 1-2. Buba va rematar sol davant Gianni, que no va poder fer res per evitar-ho. A partir d’aquí, els homes d’Edu Urdiales van buscar l’empat, tot i que no van disposar de massa oportunitats clares. Lobo i Dani Cuerva van protagonitzar les accions més destacades, tot i que la jugada més polèmica va arribar en unes mans rivals dins l’àrea. Carrero Romera, per continuar indignant els jugadors i aficionats locals, va decidir no assenyalar penal i seguir amb el joc. El partit va finalitzar entre protestes davant una actuació més que polèmica del col·legiat anoienc.

El Lloret acaba la jornada en el catorzè lloc, amb 22 punts. Dissabte, 8 de març, després d’un cap de setmana de descans per l’aturada de competicions, desplaçament al camp del CE Farners. El derbi selvatà es jugarà a les 16:00h.


CF Lloret: Gianni, Sergio, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler, Lobo, Bader (Cristian, 74’), Pol Gómez (Chamizo, 82’), Agi (Brian, 61’) i Riky (Dani Cuerva, 79’)

CE Sabadell “B”: Tienda, Medina, Parera, Estellés, Noguera, Domínguez (Illescas, 74’), Buba, Egaña, Gallart (Villaronga, 74’), Lladó (Ranchal, 82’) i Gómez (Jan, 59’)

Gols: 0-1 Noguera (17’), 1-1 Bader (47’) i 1-2 Buba (52’)

Àrbitre: Carrero Romera (Anoia). T.G.: als locals Poderoso, Ángel, Àlex Bertran, Agi, Cristian i Sergio, i al visitant Noguera.

Incidències: Jornada 22 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).


(Imatges del partit: Diana Martínez)

(Vídeo-resum del partit: Regional Futbol TV)