dijous, 20 de febrer del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CE SABADELL "B"


Que segueixi la ratxa a casa


Dissabte, a les 17:00h, el Lloret torna al Camp Municipal d’Esports per rebre el segon classificat de la Primera Catalana, el Sabadell “B”. Tots dos conjunts viuen situacions molt diferents. Mentre els lloretencs lluiten per la permanència, situats en el tretzè lloc, amb 22 punts, els sabadellencs són segons, amb 43. Cap dels dos equips va aconseguir obtenir un resultat positiu en la passada jornada: derrota del Lloret a Mollet del Vallès (2-1) i del Sabadell “B” a Santa Coloma de Farners (3-2). A la primera volta, victòria dels sabadellencs per 3-1. S’espera un duel molt interessant. Els homes d’Edu Urdiales volen mantenir la seva ratxa de victòries com a locals, mentre que els Toni Rodríguez busquen refer-se i mantenir-se com un dels equips referència de la temporada.  

Canvis en la part ofensiva

Edu Urdiales haurà de modificar l’atac que ha presentat en les darreres dues jornades. La baixa de Rubén “Peke”, que ha estat sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions, condicionarà l’onze inicial i Agi es perfila com el relleu natural a la punta de l’atac. Davant el Mollet, el tècnic va repetir alineació per primera vegada aquesta temporada. Amb la sanció de “Peke”, aquest fet no es tornarà a produir i està per veure si els deu homes restants tornaran a formar part de l’onze titular. La resta de baixes, per lesió, són les d’Erik Mahillo, Ivi Sebastián, Albert “Kutxo” i Hèctor Cuenca.   

Marc Soler: “Rivals durs hi ha cada setmana”

El capità de l’equip, Marc Soler, considera que el Sabadell “B” “està en bona dinàmica, tot i perdre contra el Farners” i explica que “és un equip molt jove, amb bons jugadors, i amb un dels millors de la passada temporada, Marçal Lladó”. El lloretenc assegura que “serà un partit complicat” tot i que “rivals durs hi ha cada setmana. Esperem que aquesta setmana, amb l’ajuda del públic, puguem tornar a tirar endavant el partit”.

L’àrbitre: Carrero Romera

Sergi Carrero Romera, del Col·legi d’Anoia, ha estat l’escollit per dirigir l’enfrontament entre Lloret i Sabadell “B”. Serà la segona vegada que els lloretencs es trobaran amb aquest àrbitre en la present temporada. Carrero Romera va ser el col·legiat de la primera jornada, en la derrota dels homes d’Edu Urdiales per 2-0 a Montcada i Reixach. Els assistents seran Guillem Mensa Moncunill i Javier López Indiano. En el capítol de sancions, el Lloret és l’únic que perd un efectiu. Tal com hem explicat, “Peke” ha estat sancionat amb un partit per acumulació d’amonestacions.