diumenge, 23 de març del 2014

CF LLORET 1 - 4 CF PERALADA

Massa càstig per un bon Lloret

Derrota del CF Lloret davant el líder de la Primera Catalana, el CF Peralada, per un marcador d’1-4. Carlos Chacón va avançar al conjunt empordanès en el 42’ de la primera part. Bader, a la represa, de penal (68’) va aconseguir l’empat però els visitants van sentenciar amb tres gols en l’últim quart d’hora, per mitjà d’Aleix Feixas, Jaume Duran i Pol Compte.

El futbol, a vegades, no fa justícia. L’enfrontament davant el “totpoderós” Peralada, que recordem que acumula ja un total de 18 partits seguits sense perdre, amb només una derrota, va servir per confirmar el bon moment pel què passa el Lloret. Qui no va poder veure el partit pot pensar, mirant el marcador d’1-4, que els empordanesos van ser superiors. Res més lluny de la realitat. Va ser el conjunt d’Edu Urdiales el dominador de l’encontre en la major part del temps, però la qualitat dels jugadors del Peralada va ser determinant. Els selvatans van marxar amb el cap ben alta, i rebent l’agraïment de la seva afició després de la imatge mostrada. Ara, segueix la lluita per la permanència, després d’una jornada on s’han tornat a produir resultats negatius pels interessos lloretencs, com les victòries de l’Avià, el Mollet i el Farners.

Chacón decideix en un primer temps molt igualat

La primera part va ser molt disputada. Els lloretencs van sortir sense cap mena de complexes i sense tenir en compte la situació de cada conjunt a la classificació. Les primeres arribades a l’àrea rival es van produir a pilota aturada, on hi va faltar encert en les rematades. Per la seva part, el Peralada va buscar jugades al contraatac, però Gianni només va haver d’intervenir en una ocasió. La millor oportunitat del Lloret va arribar en un xut de Peke des de la frontal de l’àrea, rebutjat pel porter Montero. Tot feia indicar que el partit arribaria al descans amb el marcador inicial. No va ser així i el Peralada va aconseguir avançar-se en el minut 42, en una acció per la polèmica. Chacón, aprofitant un rebuig de la defensa local, va batre Gianni amb un potent xut. Els homes d’Edu Urdiales van demanar fora de joc en l’inici de l’acció però l’àrbitre Blasco Pastor va donar vàlid el gol. S’esperava una segona part molt atractiva, i així va ser.

Un tràgic desenllaç

El Lloret va ser el dominador de l’esfèrica en la major part del segon temps i va buscar amb insistència la porteria rival. L’empat el va trobar en el minut 68. L’àrbitre va assenyalar penal sobre Bader, mentre aquest disputava una pilota amb un defensor rival. El propi Bader va ser l’encarregat de transformar el llançament, firmant el seu sisè gol de la temporada i donant moltes ales al seu equip per afrontar els minuts restants de la represa. Però el futbol no va ser just amb l’equip d’Edu Urdiales i va ser el Peralada qui va endur-se el partit amb tres gols en el tram final. En el 78’, Aleix Feixas va fer l’1-2, aprofitant una pilota rebutjada dins l’àrea. Però els lloretencs no es van rendir i van seguir atacant, amb bones jugades per banda. A falta de deu minuts pel final, el capità visitant Taleb va ser expulsat per doble groga, fet que va obligar als homes de Nacho Castro a tancar-se definitivament, per tal de mantenir el resultat davant un Lloret que continuava amb el convenciment de treure un resultat positiu. No tan sols el van mantenir sinó que el van ampliar. Jaume Duran, en el 87’, amb un potent xut ajustat, i Pol Compte, en el 92’, després de regatejar el porter Gianni, van sentenciar el partit.

L’equip lloretenc és catorzè, amb 28 punts. La propera jornada, desplaçament al camp del Canyelles. Serà diumenge vinent, a les 12:00h.

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel (Agi, 46’), Poderoso (Sergio, 49’), Àlex Bertran, Marc Soler (Dani Cuerva, 82’), Lobo, Bader (Dani Rivas, 74’), Riky, Brian i Peke

CF Peralada: Montero, Martí (Compte, 58’), Pastor, Mateo, Taleb, Chacón (García, 46’), Vizuete (Duran, 66’), Barry (Rama, 46’), Salas (Jiménez, 58’), Alforcea i Feixas

Gols: 0-1 Chacón (42’), 1-1 Bader (p.) (68’), 1-2 Feixas (78’), 1-3 Duran (87’) i 1-4 Compte (92’)

Àrbitre: Blasco Pastor (Baix Llobregat). T.G.: als locals Bader, Poderoso, Sergio i Àlex Bertran, i als visitants Martí, Pastor, Mateo, Vizuete i Alforcea. T.V.: expulsat, per doble groga, el visitant Taleb (80’).

Incidències: Jornada 25 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar).

(Imatges del partit: Diana Martínez)