dijous, 20 de març del 2014

LA PRÈVIA: CF LLORET - CF PERALADA


I per què no?


Aquest dissabte, a les 17:00h, ens visita el líder, el “totpoderós” Peralada. Els homes d’Edu Urdiales afronten el partit davant el primer classificat de la Primera Catalana amb molta moral, després de les importants victòries davant Farners i Guíxols, que els ha permès redreçar el rumb perdut durant algunes jornades. Els empordanesos venen d’empatar (1-1) davant el Sabadell “B” i lideren la classificació amb 57 punts. Els selvatans, per la seva part, arriben a la cita després de superar 1-3 el Guíxols, situats en el tretzè lloc, amb 28 punts. En les dues darreres visites del Peralada a Lloret de Mar, en la temporada 2011/2012 amb Edu Urdiales i en la 2012/2013 amb José Ángel Valero, es va repetir el mateix resultat d’empat (1-1). Pel que fa al partit de la primera volta, els lloretencs van aconseguir un punt amb un gol d’Ángel Vadillo en el temps afegit (2-2).   

L’afició vol veure el tercer triomf consecutiu

L’equip lloretenc afronta aquest partit després d’haver assolit dues victòries seguides, per primera vegada aquesta temporada, i vol fer gaudir els seus aficionats amb un nou partit guanyat. L’última vegada que el Lloret va assolir més de dues victòries consecutives va ser durant la temporada 2011/2012, amb cinc triomfs seguits davant Gramanet “B”, Peralada, Mollet, San Lorenzo i Montcada. Davant el conjunt empordanès, els homes d’Edu Urdiales es mostren convençuts de poder restar tres punts al líder de la Primera Catalana. L’equip perdrà Pol Gómez, per sanció, però recuperarà Sergio Ordóñez, Edu Poderoso i Agi Dambelley.

Àlex Lobo: “El Peralada ho tindrà difícil”

El jugador Àlex Lobo assegura que el Lloret porta “una línea bastant bona i després de dues victòries hem de seguir treballant i afrontar el partit del Peralada com qualsevol altre”. El lloretenc assegura que “serà una guerra” i recorda que “a l’anada vam fer un bon partit i, últimament, en el nostre camp estem fent un bon paper, un bon joc i som sòlids en defensa”. Lobo creu que “el Peralada ho tindrà difícil, contra els equips de la part alta sempre donem molta guerra”.

L’àrbitre: Blasco Pastor

El col·legiat designat per dirigir aquest enfrontament és Juan Carlos Blasco Pastor, del Baix Llobregat. Es tracta d’un àrbitre amb experiència a la categoria i que ja ha dirigit al conjunt lloretenc en dues ocasions: la temporada 2011/2012, en un Lloret 5 - Ripollet 3, i la temporada passada, en un empat (1-1) a casa davant el San Cristóbal. Els assistents seran David Giménez Izquierdo i Adrià Cortés Aparicio. Entre els dos equips, només hi ha un sancionat. És el lloretenc Pol Gómez, que davant el Guíxols va veure la cinquena groga i haurà de complir un partit de sanció.