dijous, 6 de març del 2014

LA PRÈVIA: CE FARNERS - CF LLORET


S’ha de redreçar el rumb


Derbi selvatà per aquesta jornada entre el CE Farners i el CF Lloret. Serà aquest dissabte, a les 16:00h, a Santa Coloma de Farners, en una nova final pels homes d’Edu Urdiales. Els lloretencs necessiten sumar de tres en tres per allunyar-se dels llocs de descens. Ara per ara, són catorzens, amb 22 punts, i vénen de perdre per 1-2 davant el Sabadell “B”. Els rivals se situen dotzens, amb 26 punts, després de superar per la mínima (0-1) el Girona “B”, a domicili. No és un camp de bons records pel Lloret, que ha caigut derrotat en les seves dues últimes visites a Santa Coloma. La passada temporada, resultat en contra de 2-0, mentre que en la temporada 2011/2012, l’equip va punxar per 3-1. En el partit de la primera volta, victòria del Farners per 1-2.

Moment clau de la temporada

L’equip d’Edu Urdiales afronta un tram que serà molt important de cara a la resta de partits que queden fins a final de temporada. Dos desplaçaments consecutius contra rivals directes per la permanència: Farners i Guíxols. Una derrota aquest dissabte suposaria un important pas enrere, ja que permetria escapar-se al conjunt de Santa Coloma i deixaria l’equip estancat en els llocs de descens. És per això que els jugadors lloretencs no tenen cap altre objectiu en ment que el de la victòria. La imatge continua sent bona però en l’última jornada davant el Sabadell “B” l’equip va tornar a encaixar gols a pilota aturada i aquest és un dels aspectes que més haurà de tenir en compte el Lloret per tal de marxar amb un resultat positiu del camp del Farners.

Edu Urdiales: “Espero dues guerres més”

Sobre aquests dos enfrontaments davant Farners i Guíxols, Urdiales ha assegurat que “espero dues guerres més”. Del partit d’aquest dissabte explica que “el camp del Farners és molt difícils i ells estan aconseguint bons resultats”. Sobre l’equip, afirma que “anímicament està bé i espero que la derrota davant el Sabadell “B” no faci minvar aquest ànim que tenen els jugadors i que psicològicament estiguin igual que fins ara”. Urdiales ho té clar: “anirem a lluitar amb el màxim de forces i ens deixarem la pell pel Lloret i tot el què faci falta”.  

L’àrbitre: Espinosa Díaz

Juan Espinosa Díaz, del Col·legi de Figueres, serà l’encarregat d’impartir justícia en el derbi entre Farners i Lloret. És l’àrbitre que va dirigir el partit que va servir per certificar l’últim ascens de categoria dels lloretencs, en un triomf per 1-2 al camp de l’Amer, durant la temporada 2010/2011. Espinosa Díaz, a més, ja va dirigir el Farners - Lloret de fa dues temporades, quan l’equip, també entrenat per Edu Urdiales, va caure derrotat per 3-1. Més enrere, en la temporada 2009/2010, hi ha un precedent més d’aquest col·legiat, en una derrota del Lloret de Lluís Ponsdomènech al camp de l’Abadessenc (3-0). D’altra banda, els assistents d’aquest derbi seran els joves Sergi Font Portell (Figueres) i Carlos Cabrera Vidal (Girona). Pel que fa l’apartat de sancions, dues baixes i les dues de jugadors lloretencs: Sergio Ordóñez, que ha estat castigat amb dos partits, i Ángel Vadillo, amb un.