diumenge, 6 d’abril del 2014

CF LLORET 1 - 0 CP SAN CRISTÓBAL

S’havia de guanyar

Victòria per la mínima del CF Lloret davant el CP San Cristóbal, en el partit corresponent a la jornada 27 de la Primera Catalana. En el minut 6, Peke va fer l’únic gol del partit, que va servir per donar tres punts als homes d’Edu Urdiales, que acaben la jornada fora dels llocs de descens, amb un marge més ampli de punts respecte la zona baixa.

L’equip d’Urdiales segueix en dinàmica ascendent. Com ja s’havia avisat en els dies previs al partit, el duel davant el San Cristóbal es presentava molt diferent al de la primera volta, en què el Lloret va golejar el conjunt de Terrassa per un contundent 0-7. Els rivals, en aquesta ocasió, no van semblar els cuers de la competició. Molta lluita, molta intensitat i també un excés de tensió en els dos equips, a causa del marcador ajustat d’1-0. Però era un partit que els lloretencs no podien deixar escapar. Estaven obligats a guanyar davant la seva afició per seguir agafant impuls i allunyar-se, cada vegada més, de les posicions de descens. Ho van fer amb un solitari gol de Rubén Martínez “Peke”, que ha aconseguit tres gols en les quatre darreres jornades. Aquests tres punts suposen que, ara, la distancia respecte el descens sigui de 4 punts.

El gol de Peke, clau

Era molt important que el Lloret aconseguís avançar-se ràpid en el marcador i així va ser. En el minut 6 de la primera part va arribar el què acabaria sent el definitiu 1-0. Jordi Valls va servir de banda cap a Lobo, que va pentinar dins l’àrea per Peke, que va rematar de cap en el segon pal i va firmar el seu vuitè gol de la temporada. Així es va fabricar el gol de la victòria. La resta del partit va comptar amb poques opcions de perill per part dels dos equips. Durant el primer acte, les millors ocasions pel San Cristóbal van arribar a pilota aturada, però Gianni i els defensors lloretencs van estar encertats. Els primers 45 minuts van ser molt disputats, i és que els terrassencs, com hem dit, no semblaven el cuer de la Primera Catalana. El partit es va poder quasi sentenciar en el temps afegit. Pol Gómez es va plantar sol davant el porter rival Del Río però aquest va evitar el segon gol de la tarda. Resultat obert que provocaria molta emoció de cara a la represa.

Tensió i ànims caldejats en el tram final

Els rivals, esperonats en el descans pels seu entrenador, l’ex-jugador Antonio Arjona, van buscar l’empat durant el segon temps, però el Lloret va saber defensar el resultat. El visitant Manolo, en els primers minuts, va avisar amb un potent xut que es va estavellar en el travesser. Tot i així, els homes d’Edu Urdiales no es van deixar sorprendre i van gaudir de bones ocasions per sentenciar el partit. Peke, de nou, amb un xut dins l’àrea, va veure com Del Río li guanyava la partida. El mateix va passar en un contraatac finalitzat per Ivi Sebastián, que no va poder enviar la pilota al fons de la xarxa, sol davant el porter. Els darrers minuts del partit van estar marcats per les contínues discussions entre els dos conjunts, amb un àrbitre que es va mostrar massa permissiu davant d’aquesta situació. Després d’una dura entrada sobre Jordi Valls, es va originar una pica-baralla en la qual van haver d’intervenir, fins i tot, tècnics i delegats. Tot va acabar amb l’expulsió del visitant Andreu Dell’Isola, per agressió. El partit va finalitzar amb les protestes dels jugadors del San Cristóbal.

El Lloret és onzè, amb 34 punts, després d’aquesta jornada 27. Diumenge vinent, a les 12 del migdia, desplaçament dels homes d’Edu Urdiales al camp de l’EC Granollers.

CF Lloret: Gianni, Jordi Valls, Ángel, Poderoso, Àlex Bertran, Marc Soler (Aparicio, 54’), Lobo, Bader (Agi, 68’), Pol Gómez (Ivi, 82’), Riky (Brian, 54’) i Peke

CP  San Cristóbal: Del Río, Rubio (González, 46’), Dell’Isola, Rodríguez, Reyes (Gómez, 60’), Zaragoza, Sánchez, Zaplana (Segura, 74’), Morillo, Muntada i Prieto (De la Cruz, 54’)

Gols: 1-0 Peke (6’)

Àrbitre: Fernández García (Tarragona). T.G.: al local Peke i als visitants Muntada, Rubio, Morillo i González. T.V.: expulsat, amb vermella directa, Dell’Isola, del San Cristóbal (89’).

Incidències: Jornada 27 de la Primera Catalana. Camp Municipal d’Esports (Lloret de Mar). Abans de l'inici del partit, es va guardar un minut de silenci en memòria de la dona de l'ex-president del club, Josep Valls.

(Imatges del partit: Diana Martínez)